ai aprecierile mele daca ai numai 13 ani si gandesti precum ai spus.
Pai, nu poti schimba lumea. Tu incearca sa-ti faci datoria, sa ajuti unde poti si cam atat. Restul e cancan.
Nici eu nu imi explic goana asta dupa fundite.Adevarul e ca sunt multi copii si adolescenti care acceseaza site-ul si pentru ei fundita sau titlul de expert a devenit o obsesie.
Hai mai ce draq. a zis un tantalau ca da fundite recompensa, si vai Doamne ce mare tam tam s-a produs.
Gabry.stai linistita, esti prea mica sa-ti zgarii creierul cu prostiile astea
Mda... nu cred ca ar trebui scoase funditzele...nu stiu... cum ai zis si tu...nu decidem noi asta, ci adminii.
Stiu ca am postat asta si la doua intrebari, dar se pare ca nu a fost "auzit" mesajul.
Eu am doar 13 ani, si poate nu gandesc "in modul cel mai corect", pentru ca nu am experienta in viata.
Puteti sa ma injurati, sa imi reprosati orice, nu ma supar! Am nevoie de niste simple pareri!
Chestia cu funditele ma deranjeaza foarte mult pe TPU, si de aceea vreau niste pareri!
Imi doresc sa nu mai existe motive de scandal pe aceasta tema, si sa punem capac acestor certuri!
@Flav, e mult tam-tam pentru nimic, dar in loc sa facem acest tam-tam nu mai bine mai bine raspundem la intrebarea unui care are nevoie de un raspuns, poate chiar urgent?!
Ai perfecta drepttate, nu suntem aici pentru fundite, din partea mea sa le scoata
anonim_4396 întreabă: