| Gabry a întrebat:

Acest site il accesez pentru ca vreau sa ajut! Si eu, la randul meu am fost ajutata, si apreciez ca au pierdut cateva minute pentru imi raspunde mie la cate o intrebare! As vrea sa ii rasplatesc pe toti cu cate o fundita(din pacate nu se poate), dar pot alege doar persoana care mi-a fost cel mai de ajutor. Ii apreciez pe toti pentru efortul depus, si le multumesc din suflet pentru timpul acordat!
Daca tot se discuta pe tema asta cu funditele, m-am gandit sa nu mai acord nici o fundita pentru a nu crea conflicte.
Prefer sa imi fac prieteni pe acest site, decat sa dau un raspuns numai pentru un mic "premiu"!
Nu credeti ca ar trebui scoase funditele, pentru a nu fi atatea persoane disperate dupa aceste "premii" care nu ajuta la nimic?! Desigur, asta nu dechidem noi, asta decit adminii.

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Eu zic ca-i mult tam-tam pentru nimic. And guess what, cine oare il intretine?

10 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

laughing ai aprecierile mele daca ai numai 13 ani si gandesti precum ai spus.
Pai, nu poti schimba lumea. Tu incearca sa-ti faci datoria, sa ajuti unde poti si cam atat. Restul e cancan.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nici eu nu imi explic goana asta dupa fundite.Adevarul e ca sunt multi copii si adolescenti care acceseaza site-ul si pentru ei fundita sau titlul de expert a devenit o obsesie.

nony
| nony a răspuns:

Hai mai ce draq. a zis un tantalau ca da fundite recompensa, si vai Doamne ce mare tam tam s-a produs.
Gabry.stai linistita, esti prea mica sa-ti zgarii creierul cu prostiile astea kiss

| Cryssy a răspuns:

Mda... nu cred ca ar trebui scoase funditzele...nu stiu... cum ai zis si tu...nu decidem noi asta, ci adminii.

| Gabry explică:

Stiu ca am postat asta si la doua intrebari, dar se pare ca nu a fost "auzit" mesajul.
Eu am doar 13 ani, si poate nu gandesc "in modul cel mai corect", pentru ca nu am experienta in viata.
Puteti sa ma injurati, sa imi reprosati orice, nu ma supar! Am nevoie de niste simple pareri!
Chestia cu funditele ma deranjeaza foarte mult pe TPU, si de aceea vreau niste pareri!
Imi doresc sa nu mai existe motive de scandal pe aceasta tema, si sa punem capac acestor certuri!

| Gabry explică:

@Flav, e mult tam-tam pentru nimic, dar in loc sa facem acest tam-tam nu mai bine mai bine raspundem la intrebarea unui care are nevoie de un raspuns, poate chiar urgent?!

| damav a răspuns:

Ai perfecta drepttate, nu suntem aici pentru fundite, din partea mea sa le scoata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aha, mai bine fara fundite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai n-o sa-ti mai raspunda oamenii la intrebari daca nu mai dai fundita, nah