| andreeaandreea10 a întrebat:

ACORD FUNDA!
Daca eu m-am certat cu doua fete dintr-un motiv banal, si acum ii spun invatatoarei tot felul de lucruri(ex.:ca am copiat, ca am fost obraznica, etc), cum as putea sa ma impac cu ele daca ele m-au sters din lista de Yahoo! Mesenger si nu vor sa ma mai creada cu nici un pret? Eu nu fac decat sa fiu o buna prietena si ele... cele mai rele prietene.Credeti ca as putea scrie o carte despre ele in care sa le fac vrajitoare sau altceva ca si cum fac ele?(asta am afat de la o buna prietena si am vazut cu ochii mei)

Răspuns Câştigător
| CutenessOverLoaded a răspuns:

Buna!
Sa stii ca nu trebuie sa te razbuni pe ele, cum ele au facut cu tine! Nu trebuie sa le faci vrajitoare, fiindca este un lucru grav! Cat despre ele...sunt personajele negative! Nu te pune cu ele fiindca iti vor veni de hac,insa daca te porti normal si le ignori, ele vor deveni invidioase.Le vei distruge sufleteste facand acest lucru.Un om se simte mai groaznic cand il ignori decat cand il bati, inghiontesti etc...
Sper ca te-am ajutat! Pa pa!

5 răspunsuri:
| CutenessOverLoaded a răspuns:

Multumesc pentru funda!happy

| Thesamegirl a răspuns:

Sfatul meu este sa dai dovada de maturitate. Sa spunem ca vei scrie o carte in care le aduci anumite acuze, la faci "vrajitoare" asa cum ai spus si tu. Cu te ce incalzeste? Poate pe moment iti va oferi o cantitate mica sau mare de satisfactie dar apoi ce urmeaza? Cand te vei uita in trecut, si gestul acesta cu carte ar fi facut, te va busi rasul. Asta este o copilarie, dar este parerea mea proprie, incerc doar sa te sfatuiesc. Este acea vorba din batrani "cel mai destept cedeaza"
Bafta, sper ca ti-am fost de folos

| contpublic a răspuns:

Eu zic sa le suni sau dupa vacanta la scoala sa vorbesti cu ele si sa iti ceri scuze si spune-le ca vrei sa va impacati! Am trecut si eu prin certuri din astea dar acum e bine! sper ca ti-am fost de ajutor!

| alexandra1234321 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ele fata in fata nu pe mes spune ce simti... vorbeste cu ele separat astfel te vor asculta.doar prin comunicare poti pastra prietenia. eventual cere-ti iertare chiar daca nu ai gresit. uneori trebuie sa lasi de la tine

| Rautate_6617 a răspuns:

Am trecut si eu pin asa ceav...e tare nasol. Dara eu le-am lasat in pacesi pina la urima tot ele au aujuns la mine si cautau vorba,acum ne-am impacat,dar totusi nu mai sint relatiile care erau odinioara,m-au tradat ft mult, le-am considerat prietene adevarate, a fost o lovitura grea.La inceput in primele zile chiar eram asa plina de nervi si de ura,dar apoi m-am calmat si m-am gindit, ca daca o sa fiu indiferenta ele o sa se simta groaznic, intr-adevar asa a fost si cred ca INDIFERENTA estea cea mai aspra pedeapsa pentru persoanele apropiate care te-au tradat.Asa ca fii indiferenta, ignorale! Ai sa vezi ca tot ele o sa ajung la tine, tot ele o sa sufere si o sa le para rau ca te-au pierdut si ca nu au avut incredere in tine! Succes!