Poi sa incepem Mai intai de toate Buna draga mea, iti voi raspunde cu drag la intrebarile tale:
1. cred ca nu te-a pupat ca nu stia cum sa reactioneze, credea ca tu nu vei fii de acord!
2. Cred ca s-a suparat nu cred ca tie ti-ar fi placut daca tear insela, a reactionat asa fiindca ai era rusine sa ma scoata un cuvant credea ca nu il mai placi!
3. Poate au avut unule neintelegeri, sau i s-a parut ca esti mai deosebita decat ea!
4. Nu cred ca au fost adevarate, tu trebuia sa te asiguri de lucrul asta! revenim la nr 1.
5. Poate le este ciuda!
Succes eu am incercat sa te ajut!@!
{... Funda...}
1. Cred ca nu tea pupat pentru ca era timidToti baieti spun ca sunt mari si tari dar cand vine vorba de o fata se dau inpoi ca racul( mai bine l-ai fi pupat tu )
2. Pai poate el chiar te placea si a creazut ca esti a lui...atunci cand a vazut ca l-ai inselat sunt sigura ca sa simtit ca ****, si a reactionat asa pentru ca era nervos
3.Parerea mea e ca nu a placut-o niciodata pe prietena ta, a fost cu ea doar ca sa fie mai aproape de tine sau ceva
4. Zvonurile ca el isi bate joc de tine? Nu. Cred ca cineva lea inventat ca sati puna pic ca ai un prieten sau era o fata care il placea pe ala si nu prea ia covenit ca tu esi el
5. Lumea zicea asa pentru ca e barfitoare. Daca apare vreun zvon ei au rolul sal duca mai departe.
1. pentru ca tinea la tine, baiat isi bat joc de tine trece mai repede la fapte decat unul care te iubeste cu adevarat!
2.de suparat normal ca s-a suparat...tu nu te-ai supara?
3.pentru ca te placea mai mult pe tine
4.eu niciodata nu cred in zvonuri si daca le aud intreb direct persoana despre care se zvoneste
5.de ciua! lumii ii e ciuda mereu!
funda plz