Cred ca a parasit-o ultima prietena si s-a gandit sa apeleze la tine...de ce s-ar intoarce dupa ce EL a pus punct relatiei?
In loc sa te consoleze, el a zis asta nu e pentru tine atunci.mai ales daca a vrut sa va despartiti.nu-l lua in seama.gasesti tu alt baiat care sa te inteleaga si sa fie mereu langa tine:*
Si aceasta persoana se mai numeste OM dupa cele spuse? (condoliantele mele pentru fratior.eu nu stiu ce as face DACA ar fi asta cu mine Doamne fereste)
Pei.dupa acesti interval de timp poate a realizat ca nimeni nu il poate iubi mai mlut ca tine.si ca tu esti persoana care i se potriveste cel mai mult. nu stiu ce sa zic ceva este dubios poate i s-a facut dor de tine, sau poate avea de gand ceva. nu stiu mai asteapta si vezi daca te mai suna si ce zice :X
App condolenta...
Bft cu fostul prieten.ai grija
mai bine pastrezi distanta nu cred ca tine la tine! asta e nu pentru tine! de ce sa-r intoarce dupa ce a pus el punct si dupa un an?! nici macar o parere de rau pentru fratele tau?! pf. asta clar nu te merita! eu zic ca mai bine pastrezi distanta! condoleante!
Parerea mea e ca tu "ai pus botul" pe romaneste si ca atat asteptai sa te sune. Daca el a terminat-o cu tine clar nu ai de ce sa te mai intorci la el niciodata, cum zicea cineva aici a ramas fara gagica si s-a gandit ca era una moarta dupa el acum un an...eu vb mai direct nu te sup p mine dar baietii astia sunt d erahat.In loc sa iti spuna ca ii pare rau pentru situatia in care esti tu si familia el se gandea doar ca a nimerit prost si nu ai chef tu acum de lipeala din nou...
Nu pot sa stiu exact ce a vrut sa spuna prin vorbele alea, dar eu as vorbi asa daca as dori ca persoana respectiva sa stie ca ma doare ca nu e fericita, asa cum o credeam. Doar daca ma simt trista pentru ca persoana respectiva nu e fericita, asa cum imi doream.
Desigur, el poate sa se si prefaca. Doar tu poti stii asta.