anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 1 luna am cunoscut un baiat.in prezenta prietenilor lui se comporta groaznic cu mine, insa cand suntem singuri e cu totul altfel. o zi e bun o zi e rau.il iubesc mult.credeti ca ar trebui sa renunt la el? oare ma iubeste?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca sunteti prea tineri pentru o relatie si el se comporta lipsit de maturitate. Daca te jigneste sau te face sa suferi, renunta la el. barbatul care te iubeste cu adevarat, cu maturitate se poarta mai frumos in public chiar si decat intre patru ochi.

11 răspunsuri:
| nicky a răspuns:

Dupa cum spui tu se comporta ca si cum i-ar fi rusine cu tine cand e cu prieteni. Cand iubesti pe cineva cu adevarat te comporti frumos cu persoana respectiva in orice situatie si mai ales in prezenta prietenilor. Parerea mea e ca nu te merita.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Tu hotarasti cum iti e mai bine... In prezenta prietenilor lui trebuie sa fie "macho", de aia se comporta urat cu tine... Si asta probabil nu se va schimba (presupun ca ii tine mai mult la prietenii lui decat la tine)... Poti sa nu mai iesi cu el cand se intalneste cu prietenii lui si sa incerci sa-ti faci si tu un grup de prietene cu care sa iesi.
E greu de spus daca te iubeste... e vorba de o luna... Se presupune ca exista "dragoste la prima vedere", dar daca nu a fost dragoste la prima vedere... e greu de crezut ca s-a indragostit de tine intr-o luna... La varsta lui trebuie sa para smecher in fata prietenilor lui... Daca vrei altceva... ar trebui sa te gandesti bine si sa vezi daca el iti poate oferi.

| mami a răspuns:

Oameni ca el nu au caracter

| ada a răspuns:

Eu nu stiu ce varsta ai tu, dar consider ca ar trebui sa iti vezi de viata ta. poate te-ai indragostit, dar gandeste-te ca nu e decat o luna de zile de cand sunteti impreuna.nu e o viata de om.eu zic sa te gandesti putin mai mult la tine si sa tai raul din radacina. e mai bine sa renunti mai devreme decat mai tarziu.mult noroc!

| rhodococcus a răspuns:

Probabil ca este vorba de infantilism emotional. Depinde si ce varsta are. Daca e un adolescent e destul de normal dar daca are 22 de ani deja e o problema. Oricum, intr-o relatie spui ce te deranjeaza, desigur conteaza si cum spui. El sa fie liber sa aleaga, daca vrea sa se poarte altfel sau nu, desigur ca si tu esti libera sa alegi in orice moment daca sa mai stai cu el sa nu

| tttitooorp a răspuns:

Tu hotarasti asta!

| CenturyChild a răspuns:

Stai linistita, nu e singurul baiat asa. Multi baieti au doua fete iar daca te ar iubi cu adevarat nu ar face asta. Cea mai simpla cale de a alfa adevarul e sa-l intrebi, desi eu as renunta la el.

| alexzender a răspuns:

Nu te iubeste.straight facee clar k nu te iubeste.straight face dai papucii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil vrea sa se "dea" dur in prezenta prietenilor, iar cu tine nu stie sa se poarte. crede ca daca este prea bun sau atent cu o fata, da dovada de slabiciune.
poti sa vorbesti cu el deschis despre asta si sa ii spui ca in dragoste-prietenie nu asa se procedeaza, ca este lipsa de respect si afectiune. daca iti dai seama ca nu este timiditate sau ceea ce am presupus eu, poate ar fi bine sa renunti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1 baiat cu comportament nul: DA renunta, iar daca nu ai forta sa renunti la el, vorbeste-i despre ce simti, daca nu se schimba instantaneu si tu tot nu renunti la el iti ramane sa te porti si tu cu el la fel in prezenta "strainilor" poate asa va intelege! sper ca intelegi ce am vrut sa-ti transmit!?

| stina a răspuns:

Desi nu stiu exact care e situatia, stiu sigur ca o persoana care te iubeste te iubeste tot timpul, nu numai cand sunteti doar voi doi. De obicei, comportament de asta apare cand unuia dintre parteneri ii e rusine cu celalalt dar nu vrea nici sa isi asume relatia in fata prietenilor si nici sa il piarda pe celalalt. Cel mai bine ar fi sa vorbiti foarte deschis despre asta. Poate are vreo problema gen aspect fizic, imbracaminte etc....pe care tu poate nu o vezi dar care se poate remedia. Daca nu e asta, atunci nu stiu care poate fi solutia. Dar cum au mai zis si altii, mai bine renunti mai devreme in loc sa suferi mai tarziu. De indragostit te poti indragosti foarte repede, sa faci lucrul asta de persoana potrivita si sa mentii relatia e mai greu