| mittityka a întrebat:

Acum 2-3 zile m-am certat cu prietenul meu si aseara ne-am impacat. totul mergea bine. acum am intrat pe fbook si am observat ca m-a sters din lista lui. aveam scris la profil ca eram logoditi. ieri seara inca mai era prietenul meu. de ce m-a sters? de ce nu mi-a spus nimic?

Răspuns Câştigător
| W1z4rd a răspuns:

Am impresia ca tii prea mult cont de anumite retele de socializare virtuale.Nu prea inteleg de ce te ingrijorezi tinand cont de faptul ca va cunoasteti in realitate.Tu crezi ca o relatie se rezuma la o lista de prieteni virtuala? Tinand seama de contrastul cu realialitatea, aceasta lista este egala cu 0. Daca pentru tine facebook'ul inseamna asa mult, l'ai putea ruga sa-ti explice situatia.

8 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Sunt lucruri marunte pentru caretu iti faci probleme...intreaba-l si cu asta basta.

| CoffeeTIME a răspuns:

Nu mai bine il intrebi pe el happy

| Andra_8802 a răspuns:

Probabil a fost un instinct de momment. Se mai intampla cand esti suparat sa reactionezi la nervi. Nu cred ca a facut-o din rautate, dar cel mai bine este sa vb cu el, asa vei scapa de orice stres. Bafta!

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Intreaba-l pe el.eu sa-ti zic ce-i in capul lui? nu serios dar la ce te gandesti cand pui intrebarea asta ca o sa-ti raspundem? Si oricum tu il cunosti mai bine, ori il intrebi pe el ce are ori intrebi un prieten de-al lui. numai bine bye

| Ambassaderåd a răspuns:

Cand un baiat iubeste o fata foarte mult i se pune pata repede si sterge tot pentru ca l-a durut mult si de asta a reactionat asa.

| PetreConstanta a răspuns:

Pentru ca este las nu are curaj sa-ti spuna in fata ce doreste

| xDarkPrincess a răspuns:

Cred ca sunt 2 variante.1 nu ii pasa de tine prea mult si sa bucurat ca s-a terminat totul si a vrut sa arate ca e liber si 2 de ciuda ca v-ati certat asta e varianta ca te iubeste si vrea sa arate ca CICA nu ii pasa, cam ce incearca multi dintre ei dar de fapt sufera si ei