E "Loz in plic".
Nu poti sa stii nimic despre o persoana cu care nici macar nu te-ai intalnit!
Prima data dati-va intalnire la o cofetarie, unde sa schimbati primele impresii. Incearca sa aflii cat de mult de la el despre studii, locul lui de munca, acupatie, pasiuni etc.
Daca discutiile sunt placute si dureaza cel putin o ora, atunci mai stabiliti o noua viitoare intalnire, tot intr-un loc public.
Cel putin la primele 10 intalniri evita sa ramaneti doar in doi!
Vorbim pe Instagram, facebookși l-am văzut o dată, doar că aveam emoții și după ceva timp a plecat.
Du-l acasa si prezinta-l mamei, ca asa esti mai safe.
Nu-i nimic rau in a avea un prieten, mai ales daca esti destul de mare, iar parintii vor fii mai linistiti cand il vor cunoaste.
E tipic adolescentin. Pot baga mina in foc ca are intre 14 si 18 ani . Doar adolescentii nu vor sa spuna parintilor, nu vor sa stie parintii ce fac. Cind sunt copii, recunosc dependenta lor de parinti, cand se maturizeaza, recunosc ca un sfat parintesc poate fi mai important decat o parere personala.
Dar, ce e frumos e ca e suficient de inteleapta sa ceara parerea altora.
Pe ultimul ei topic spune ca are 27 de ani...
cat priveste taranul asta cu tupeu si masina, s-a dovedit ca voia sa o duca cu masina in parc si probabil sa-i ceara un oral, dar cum l-a refuzat...a pleact grabit, probabil la alta.
https://www.tpu.ro/......zis-sa-ne/
Am văzut. M-am înșelat. Ramineam fără o mînă . Dar gindirea o are de adolescenta.
Bine că a fost deșteaptă și l-a refuzat pe tip. Va găsi ea vreunul serios.
Sincera sa fiu nici eu nu cred ca ar avea 27 de ani, este mult prea naiva in gandire si comportment.
Înseamnă că am observat bine, odată ce ești de acord cu mine.
Cam asta e cu netul, marea sa deficienta, te poți da a fi cine vrei. De aceea nu putem fi siguri pe nimic din descrierile personale.
Marea majoritate sunt copii aici si cred ca le stiu pe toate, de aceea mint, sau se dau mai mari de varsta, cand in realitate sunt micuti de varsta.
Partea faina a lucruilor este ca un adult trecut prin viata, stie si simte imediat minciuna sau discrepanta din povestile acestor copii. In cazul de fata, cred ca fata asta are in jur de 15-17 ani, dupa cum mentioneaza intr-un alt topic despre o prietena de liceu si de faptul ca trebuie sa dea socoteala mamei cand iese afara, ascunzandu-se si mintind cu cine se vede, unde se duce, mai ales cu cine se duce... ceea ce o femeie matura de 27 de ani, nu ar mai face.
Ma rog, cred ca maica-sa a speriat-o destul de zdravan, ca sa refuze sa se urce in masina barbatilor si uite asa a scapat de un viol sau posibil sex o r a l facut cu forta.
Il chemi unde te simti tu in siguranta. Intr-un parc, de exemplu. Va plimbati jumatate de ora, eventual intrati intr-o cafenea, daca merge conversatia.
Daca e baiat ok, vine unde spui tu.
Daca nu vine unde spui tu, si insista sa mergeti cine stie unde, nu e baiat ok.
@NoTurbinaNoGood a raspuns perfect.
"El vrea să mergem în parc cu mașina lui, sau să stăm să discutăm la căldură în ea."
Zau? Si daca stati de vorba la caldura intr-o cofetarie/cafenea ce are? A, nu te poate mozoli ca in masina. Si la film, tot aia primesti.
Insista sa mergeti intr-un loc public. Nu vrea, renunta la el.
El vrea să mergem în parc cu mașina lui, sau să stăm să discutăm la căldură în ea.
La prima întâlnire mergi cu el undeva să stați față în față când vorbiți.
La prima întâlnire nu stai în mașină cu una, mergeți undeva înăuntru că mai mult de 50 lei nu îl costă pe ăla consumația.
In masina se fac cele mai multe prostioare... Statistic vorbind, dupa dormitor, e al doilea loc in acest sens. Daca vrea DOAR in masina lui, e clara intentia. Se asteapta macar sa puna mina undeva. La caldura se poate sta bine si intr-un restaurant, o pizzerie, o cofetarie. A, nu vrea sa cheltuiasca cu tine? Atunci meriti ceva mai bun.
Si, cum a zis anonimull, e bine sa va priviti in ochi. In masina asta se face, datorita pozitiei, cu dificultate. Si e bine sa privesti direct in ochii lui. Ochii sunt poarta sufletului, si poti descoperi foarte multe despre un om doar privindu-l in ochi cand discuta cu tine.
Ii spui direct ca preferi sa va vedeti la film si ca pentru moment iti e ok sa mergi/sa te intorci singura, ca preferi sa va cunoasteti mai bine...
Atunci cand te intalnesti cu cineva pentru prima oara, pe care nu il cunosti in totalitate e de preferat sa eviti 100% sa va vedeti intr-un loc privat precum casa persoanei respective sau masina lui. pentru siguranta ta, etc.
Cel mai bine ar fi sa nu te grabesti si sa nu lasi pe nimeni sa te impinga sau sa insiste într-un mod exagerat sa faci lucruri pe care tu nu le doresti sau de care nu esti inca sigura. Iti recomand sa cunosti persoana asta mai bine. Nu ai de unde sa ii stii niciodata intentiile reale.