| Kylexy a întrebat:

Acum 2 saptamani fosta iubita ma cautat la tel si imi spune ca vrea inca o sansa... ia-m dat acea sansa dupa care acum 5 zile nu vrea sa mai vb iar cu mine, de ce? ce credeti voi ca e asta?
Toata chestia a inceput cand am intrebat-o ce i-a spus doctoru ca fusese la control, dupa care ea mi-a dat mesaj si mi-a spus "lasa-ma in pace ca am fost la doctor si nu vreau sa vb cu nimeni"
Am gresit eu cu ceva? Ce relatie mai e si asta? sunt un fel de backup sau sistem restore al ei?

Răspuns Câştigător
| Honeybunny a răspuns:

Da ce sa zic, hai sa dramatizam si sa ne varsam nervii pe persoana "iubita". oh go on orice ar avea e urat sa vorbeasca asa. daca mai vrea o sansa ar trebui sa profite de ea. oricum discuta si ea si vezi totusi care e marea problema de la doctor.mi se pare ca exagereaza si va avea de pierdut pentru chestia asta. Oricum succes!

5 răspunsuri:
| ELLSSA a răspuns:

Ciudata fiintasad

Apache
| Apache a răspuns:

Poate a aflat ceva naspa... poate are o boala...e insarcinata etc!
ar tr sa incerci sa aflii ce i-a spus doctorul si abia apoi sa te enervezi!
totusi nu spun ca ce a facut ea e bine! baremi putea sa iti spuna!

| Johnny_3797 a răspuns:

Se poate asa ca dupa ce ati rupt prima oara ea a vorbit cu cineva prietena ca ar trebuie sa reincerce si tot asa si de aceea a dorit sa incerce inca odata. Daca a scris pe mesaj ca nu doreste sa vorbeasca atunci sau s-a intimplat ceva sau a aflat ceva rau.Asa ca nu sta locului dar e si afla, vorbeste cu ea, du-te la ea acasa fa orice doar ca sa afli ce si cum.TE vei starui doar daca o iubesti dar daca nu atunci deamu vezi tu.Mult succes happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astea sunt fite si figuri.incearca si tu sa o intelegi, si intreab-o pe ea nu pe noi.comunicarea face minuni, daca e sincera.

| Edda23 a răspuns:

Se joaca cu tine, nu o mai interesezi deloc, mai bine ai uita de ea.