| Denis_Andrei_Sbircea_1986 a întrebat:

Acum 3 ani eu si Andrada ne intelegeam destul de bine.Am zis ne intelegeam pentru ca toti prietenii acum 3 ani credeau ca suntem impreuna.Dar de atunci au trecut 3 ani dragilor 3 ani in care s-au intamplat multe.Ea a fost 8 luni cu un fost prieten DE-al meu Sergiu cu care s-a certat acum doua saptamani din cauza ca el pune pe primul plan cariera. Acum dupa 3 ani vrea sa fie cu mine. Acum eu am 26 de ani si am fost contactat si de fosta mea prietena din clasa 8-a sa fim din nou impreuna dupa 10 ani in care nu am stiut unul de altul.Eu din pacate nu sunt nici in tara si nu ma pot intoarce pana in Octombrie. Ambele fete vor a doua sansa credeti ca dupa 3 ani respectiv 10 ani mai poate fii vorba de ceva intre mine si vreuna din ele sau trebuie sa caut pe cineva ca nu va merge cu cele doua?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rând trebuie să vă gândiţi puţin la prioada petrecută cu fiecare dintre cele două fete.Vă mai doriţi pe vreuna,mai aveţi sentimente faţă de ele? Andrada,în ciuda faptului că avea o relaţie frumoasă cu tine a ales de iubit pe prietenul tău de care s-a despărţit şi brusc(în cazul în care nu aţi mai vorbit deloc)şi-a amintit de tine, acum, când suferă din cauză că acel domn e prea implicat în munca lui şi nu îi acordă atenţia necesară.La tine crezi că ea ar putea fi pe primul loc? Fosta prietenă, din clasa a VIII-a vrea şi ea să fiţi împreună, după 10 ani...în care nu aţi vorbit deloc.În 10 ani oamenii se schimbă,se maturizează sau nu, îşi schimb ideile şi comportamentul, majoritatea. Dacă va merge o relaţie cu una dintre fete sau nu va merge nimeni nu poate spune, trebuie să fiţi pregătit dacă vă hotărâţi să daţi uneia dintre ele răspuns afirmativ, pregătit pentru o relaţie care nu va duce nicăieri sau una frumoasă.
Mai poate fi vorba de ceva între dumneavoastră şi una dintre ele în cazul în care simţiţi atracţie şi vă doriţi acest lucru. După ce o să vorbiţi faţă în faţă s-ar putea să decideţi cu o mai mare uşurinţă în această privinţă.

0 răspunsuri: