Pai i-am spus ca o vreau inapoi, dar chiar daca bate apropouri cand o intreb nu vrea si acum se pupa cu altu...
Da,probabil face asta sa te simti prost, avand in vedere ca tu nu i-ai raspuns la semnalele ei asa cum ar fi trebuit. Sfatul meu este sa nu renunti. Discuta cu ea si, in situatia in care vrei si tu sa te impaci cu ea, va iesi bine.
Pai nu am cum sa mai discut ca ea deja e cu altcineva...Si as parea prost daca as suna-o si oricum probabil nu ar vrea sa vorbim...
Pai,ea ti-a lasat de inteles ca ar vrea sa va impacati, asa ca nu consider ca ar fi o problema
Ea m-a sunat, am vorbit si a doua zii i-am dat mesaj sa ne vedem si mi-a zis ca e deja cu altcineva.Si ca daca m-ar ierta ar parea proasta...Si am zis sa o las in pace
Dupa ce ca ai inselat-o mai vrei si un motiv pentru care te-a parasit..Ai inselat-o.E normal sa faca asa, sa se poarte asa pentru ca nu poti trece peste asa usor.probabil vrea sa simti jumate din ce simte ea.Si asta e felul ei de a-ti arata ca nu-i mai pasa..cand de fapt ii pasa al dracului de mult