| Andreiu68 a întrebat:

Acum 3zile am fost la un gratar cu familia.Acolo erau vr-o 20 de oameni 30+ de ani maxim45.Cei mai multi sunt de 38 si un de 23 prieteni de-a lui tata si de-a mei.(prietenii lui tata sunt si ai mei si ma inteleg vorbesc si beau)Tata a zis daca nu beau si eu niste bere.I-am spus dupa ce mananc. Dupa ce am mancat, eu impreuna cu 2prieteni de-a lui tata am inceput sa vorbim si sa bem.Am baut aproape 2, 5 litrii de bere singur si nici nu eram ametit si deodata vine tata imi ia paharul de bere de pe masa si pleaca cu el si imediat mama mi-a facut semn sa nu mai beau.Atunci prietenii aia doi au zis da ce parinti ai ma asa in gluma si nu am mai bout. Acasa tata si mama mi-au facut morala mau usor cu bautura ca stii ce ai patit ultima oara (ultima data acum 7luni tot cu baietii aia 2am baut impreuna 7 bidoane de bere 2 sticle cu vin cotnari xl visinata aproape 1litru 0, 5litrii de rachiu ) (praf eram)Atunci parintii nu au observat cat am baut ca erau cu treaba pe la bucatarielaughing) si stateau de vorba si nu era cu ochii le mine si bineinteles ca mi-a fost rau si am dat la rate de 4 ori.Ce le-as putea spune ca sa ma lese sa beau mai mult si sa nu imi eie paharul si sa zica stop ca ma fac de ras acolo in ghimele.As putea sa ii zic beau cat vreau ca ma opresc cand ma ametesc sau ceva(. MENTIONEZ CA IS COPIL MIC( AM DEBEA 16 ANI) si nu beau decat o data la saptamana cu prietenii aia la gratar si merg si cu familia si beau o cantitate de bere 4-5litrii doar eu singur fara sa am nimic.Acum prietenii aia nu is,, betivi,, sa stee toata ziua in baruri. Unul e patron si altul de 23 de ani e student anul 2la nu stiu eu ce. Stiu ca o sa ziceti si lucruri rele uniihappy Astept sfat/propunere in privinta :ce ke-as putea spune sa ma lasa se beau fara sa imi zica ei stop! si parere de varsta si cantitatea si de cate ori beau eu

34 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns (pentru sofisis):

Pai si de ce sa nu interzicem masinile atunci?

| AnaCool120 a răspuns:

Las-o mai moale laughing

| sofisis a răspuns (pentru Radu284):

Pentru ca o masina, condusa corect si atent are mai putine sanse sa te omoare. Alcoolul are ca efect diminuarea capacitatilor de gandire si pierderea reflexelor....practic te tampeste.

| Radu284 a răspuns (pentru sofisis):

Si alcoolul, consumat atent, fara sa-l abuzezi, are foarte putine sanse sa te omoare.