| Merry24 a întrebat:

Acum 4 ani am cunoscut un tip, a fost dragoste la prima vedere.Am trecut prin multe amandoi si dupa ce ma cerut de sotie la cateva luni m-a parassit pentru alta.au trecut 5 luni de la despartire si il visez seara de seara,unele vise parand reale.ce credeti ca ar insemna acele vise zilnice?, desi m-am rugat la Dumnezeu sa nu-l mai visez nu e seara sa nu-l visez.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Da, îl vei uita, dar amintirea lui se va estompa fooarte greu...din cauza amintirilor ce v-au legat și v-au unit.
Din păcate, visele nu pot prinde viață...
Curaj, viața continuă, fie că vrei, fie că nu vrei... Fii tare, în caz că ți-a mai rămas "ceva" putere si n-ai epuizat-o pe toată!

| Merry24 explică (pentru floresdemayo):

Ideea este k eu nu ma mai gandesc la el

| floresdemayo a răspuns (pentru Merry24):

Dar...cum să nu te gândesti din moment ce-l tot visezi?! Poti să negi? Poti trece indiferenta peste amintirea lui? Daca nu te măcina gândul ăsta nici nu ne/te intrebai de ce-l visezi. Fie ca vrei, fie ca nu vrei, te gândesti. A fost iubirea ta. Îl vei uita greu, ori niciodată. Însă timpul va aduce resemnarea si împăcarea sufletească.
E tot posibilul ca si el sa se mai gândeasca la tine, sa existe acea "telepatie", poate de aia continui să-l visezi...

| Merry24 explică (pentru floresdemayo):

Visele par foarte reale ca si cum u ai fi fata in fata cu mine dar e un vis.eu m-am rugat la bunul Dumnezeu sa moara in sufletul meu si degeaba.tot il visez

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Merry24):

Din cate zici tu aici esti mult prea credincioasa, lasi mult prea multe pe Dumnezeu si asta no sa te duca la buna(crede-ma stiu caz cat se poate de apropiat). Revino la realitate, muta spiritul copilei in suflet si incepe sa gandesti ca o fata de 24 ani si preia fraiele vietii tale si asculta sfaturile din comentul meu anterior. P.S. Aici se ajunge cand te menti virgina pana la varsta asta, mizezi totul pe o carte si pierzi

18 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Traiesti in trecut si trebuie sa lupti cu tine! Schimba ceva in viata ta, altfel vei fierbe in suferinta!

| jhonny999 a răspuns:

Omul care raspunde cu tradare la dragoste oare mai trebuie iubit.
Nu mai sta in umbra plingind iesi in fata canalizeaza-ti toata energia si de monstreaza ca esti o fiinta puternica.

| MMihai a răspuns:

Cu timpul îl vei uita!

| florin1979 a răspuns:

Sunt singur, vrei sa te ajut sa il uiti? vorbesc serios, caut pe cineva pentru o relatie de lunga duratabig grin
si eu am suferit destul si imi caut acum din nou jumatatea happy

| neutrino a răspuns:

Fiecare ne platim intr-un fel sau altul greselile facute. Acum e randul tau. Asa ceva nu se uita. Timpul mai estompeaza.

| Merry24 explică (pentru neutrino):

Eu nu i-am gresit cu nimic ci i-am vrut doar binele...am fost fata virgina si cinstita cand m-a luat si nu l-am inselat niciodata. poate am facut o greseala minora de a-l mai controla din cand in cand si ai spune sa puna bani deoparte si pentru el nu doar pentru maicasa si taicasu si fratii lui dar na asta e.

| neutrino a răspuns (pentru Merry24):

Ai gresit ca nu ai stiut sa deschizi ochii.

| floresdemayo a răspuns (pentru neutrino):

Crezi că întotdeauna îi putem deschide la timp?

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru floresdemayo):

Problema voastra e ca in principal nu vedeti adevaru din fata ci vedeti doar ce vreti si asta va duce la ratari pe multe planuri

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru neutrino):

WoW.Mai exista si oameni cu minte pe site-u astawinking

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

1 : Aproape sigur ai max 24-25 ani la fel si el (sau el poate mai mult si a avut chef de-o pustoaica) sau esti pur si simplu ghinionista
2 : No sa ma bag in adancimea subiectului cu exista sau nu Dumnezeu pentru ca e prea profunda dar evident ca nu a ajutat ca te-ai rugat pentru ca Visele sunt simple creatii a creierului care sunt bazate ori pe frici ori pe dorinte neimplinite pe care el le creaza ca tu sa fi multumita si sa te relaxezi
3 : O sa treci peste, bucura-te ca ai descoperit acum si nu peste cativa ani de casatorie platonica 2 copii si un divort la activ.
4 : Capul sus.Nu gandi ca o fetita de 12 ani care plange pentru ca baiatul care o place nu-i mai acorda atentie.Sunt destui baieti/barbati pe lumea asta
5 : Parerea mea (pe care dupa intamplarea asta sper sa o analizezi) e ca de acum sa faci sex/dragoste cu iubitul si sa nu te casatoresti in graba doar ca sa ai o "acoperire" pentru sex(in caz ca ai facut as apana acum) si sa analizezi bine baiatul inainte de a zice da, iar chiar daca te cere prea repede, nu te lasa purtata de emotii si nu zice da daca nu esti convinsa sau ai dubii.Eu zic sa astepti cel putin 3 ani de relatie si cel putin alti 2-3 de locuit impreuna cu el (ca sa vedeti cum va intelegeti,cum va descurcati cu banii, cum e cand locuiti impreuna) inainte sa te gandesti la pasul asta gigantic.

Poate o iei in deradere, poate crezi ca e o gandire copilaroasa, dar nu uita ca asta o faci (preferabil) doar odata in viata, si trebuie sa-ti iasa bine.Nu te sfii acum tanara sa acorzi timp inainte sa faci pasu asta, pentru ca in cazul unui divort cu cat inaintezi in ani o sa ai tot mai putin timp sa acorzi acestor "cercetari" si sansa sa te ajungi in compania unor persoane nedorite creste.
Asta e doar punctul meu de vedere.Esti mare, faci cum vrei si sper sa-ti iasa cel putin data viitoare.

Success si ai grija de tinewinking:*

| Ichnat a răspuns:

Inseamna ca cu toate ca te-a parasit... tu il mai iubesti sad

| Calvin a răspuns:

Iti va trece dupa o vreme...

| silro a răspuns:

Cred ca din cauza ca te gandesti prea mult la el.Incearca sa-ti ocupi timpul altfel.Iesi cu prietenele mai des..incearca sa-l uiti.O sa vezi ca ti se va schimba viata in binewinking succes