Asa cum iti spuneam si in privat, e o situatie tragica si extrem de complicata. Din pacate trebuiau luate masuri cand ea era minora, anuntata politia care ar fi arestat individul pentru corupere de minore si viol. Acum e mult mai greu de facut ceva, poate o poti convinge pe sora ta sa mearga la un psiholog care ar putea-o ajuta.
E o situatie foarte delicata. E greu acum sa mai rezolvi ceva. Nu stiu cum s-a indragostit de acest barbat. Poate si-a legat viata de el datorita sarcinii. Poti doar sa incerci sa o convingi pe sora ta ca a gresit dar fiind un copil la mijloc nu e asa usor. Avand in vedere ca a lovit-o si ca nu ii pasa de copil trebuie sa realizeze ca e mai bine fara el. Incercati sa fiti apropiata de ea si sa nu ii impuneti lucruri pentru ca asta o va indeparta de familie. Vorbiti cu ea fin suflet si explicati-i ca nu e bine ce face.
Ea ce spune, pentru ce suporta toate astea? Poate ca ar fi bine sa ii lasati sa se descurce singuri.Cand vor da de greu vor intelege ca trebuie sa mai si munceasca!
Anastasia, am o mare nedumerire, de ce apare poza lui beauty la tine?
Tu nu ai fotografie pe contul tau... iar ea iti este prietena. veti face confuzii si nu este bine, sau poate ti-ai facut 2 account-uri.
Astept inca raspunsul tau pe privat.
Sora ta a creat o dependenta fata de el. E greu sa ii desparti mai ales cand ii leaga un copil si e si mai greu sa faci un om sa inteleaga ca e gresit ce face. Din pacate ea nu stie sa faca deosebirea dintre persoanele care ii vor binele si cele care profita de pe urma ei
Daca ea al iubeste e cam greu sa-i despartiti.Cred ca ar sa se rezolve totul cand ar sa vada si va recunoaste singura ca a gresit si ca nare un prezent si viitor fericit
Sora ta e nebuan doamne km sa stai cu unu care o bATE TATAL TAu fa facut bien ca i-a dat afara dar faci foarte bien ca-i duce mancare spune-i sorei tale mai mica/mare ca nu este bien cea ce face si sa-si puna mintile in cap si daca ea nu vrea sa se desparta de el spune-i tatalui tau sai puna o corectutie thaomne. nu mai am idei. lasa tot sa vina de la sine
Pentru faptul ca megreau in concediu fara copil si pe BANII FAMILIEI e nesimtire curata. sincer
urat ce se intampla si pacat pentr sora ta. insa masurile trebuiau luate cand a fost ea mica. si de nu mai iesea din casa 3 ani da cu ala tot nu era. trebuia sa se imouna mai mult ai vostri si poate nu se ajungea aici. acum biata copila nu are nicio vina ca a venit pe lume. nu stiu ce sa zic. sora ta chiar pare oarba, sau poate chiar ii place situatia. si nu se gandeste decat la binele ei. dar stai linistita ca roata e rotunda si calca pe toate partile. o sa plateasca ea candva pentru tot ce v-a facut. aveti credinta in Dumnezeu si mergeti mai departe... asta e tot ce pot spune.
Stii? Dragostea este oarba, deci nu stiu daca se poate face ceva in viitorul apropiat, doar cand se va trezi si sora ta la realitate si vor discuta situatia amandoi in modul cel mai serios, trebuie sa se gandeasca si la copil, el trebuie ocrotit aici! timpul le rezolva pe toate, mai devreme sau mai tarziu.
Doamne, chiar ca un prapadit.Incercati sa cereti parerea unui psiholog, poate chiar si unui preot. E clar ca ceva se intampla mai ales ca daca sta cu el dupa ce a batut-o si nu ia oferit nimic...mult noroc!
Scuze ca raspund dupa 7 ani dar sa stii ca exista o solutie sti acea pisericuta fata in fata cu hotelul meriot din Bucuresti? ok daca il sti foarte bine ca acea piserica este foarte ajutatoare ia un tricou de la sora ta si dul la acel preot de acolo va scapa da acrl barbat imediat ca asa am avut si eu o problema cu familia siacea bisericuta m-a scapat de toate necazurile
OMG -.- Cat creier pot avea unii -.- Si nu ma rafer la sora ta... Cat de tamp putea sa fie ala sa ii faca asa ceva unei MINORE? Si sorta dc nu l-a parasit daca o batea, sau ii e frica de el? Chiar nu mai inteleg nimic! Saraca fata Viata ei e distrusa din cauza betivului ala -.-
Sincer sora ta is merita soarta, pacat de copil, surorii tale ia trebuie p,, a de la 14 ani, deci e fericita ca primul ei barbat e alaturi de ea, copilul ar trebui luat si tinut in grija bunicilor, iar ei 2 sa isi vada de viata lor mizerabila si fara rost,