| xFaith a întrebat:

Acum. 8 luni de zile. verisoasa mea m-a dezamagit total!
Este verisoara mea de gradul 2. Obisnuiam sa tin la ea, sa petrecem timpul impreuna, sa ne ajutam una pe cealalta, sa radem. etc.

Intr-o seara am chemat-o la mine sa doarma.
A doua zi. cand a plecat ea. i-a disparut telefonul nou nout al fratelui meu.
De cand plecase ea nu l-am mai gasit. desi era pus pe masa din sufragerie. Nimeni nu il putea lua decat ea.
Aceasta faza m-a dezamagit mult.

Sa va spun acum situatia ei.
Tatal ei, este un om care aproape tot salariul lui il da la jocuri electronice ce pe bautura.
Este un scandalagiu. Pot spune ca am asistat la cateva scene unde o lovea pe matusa mea.
O bate atat pe verisoaramea cat si pe varul meu.
Ei sunt mai amarati. si nu prea au cine stie ce venit.

Acum eu cu verisoara mea, cu toate ca a furat telefonul fratelui meu. mai vorbesc cu ea cand ne intalnim. Ne mai dam like-uri si comm-uri pe fb.

Mama nu prea mai ma lasa sa o aduc acasa ca ii e teama sa nu mai fure chestii din casa.
Mama nu a vrut sa ii spuna parintilor ei deoarece a vrut sa evite un scandal intr`e ei.

Sincera sa fiu. inca mai tin la ea in ciuda faptului ca a furat telefonul.

Nu este o intrebare. vreau doar sa ma ajutati cu un sfat. si sa-mi spuneti ce ati fi facut voi in situatia mea.

Răspuns Câştigător
| Milashka95 a răspuns:

Eu una consider ca ea nu a facut asta intentionat, poate a avut unele motive ar trebui sa discuti cu ea pe tema asta, ei trebuie sa-i fie foarte greu cu asa tata... nu ar trebui sa o respinzi deoarece ii vei faceft dureros nu numai ei dar si tie...

1 răspuns:
| 10danny0499 a răspuns:

Am fost si eu intr-o situatie asemanatoare.Verisoara mea tot venea pe la mine, ne jucam, insa era si e o scorpie(inca de la 5-6 ani). Mereu facea dezastru, si eram invinuita eu, si toti credeau ca ea nu face nimic rau.In familia ei,era ceva asemanator,unchiul bea mult,si da in matusa,si matusa da in el(dar pe verisoara mea o protejaza toti,toti ii luau ce voia, si parintii ei, si ai mei, si toti ceilalti).Si mie mi-a furat ceva, cand aveam 8 ani(o papusa din Germania, luata de tata, ce nu era iefitna). Dupa asta, m-am suparat pe ea.Am refuzat sa mai vorbesc cu ea, si nu am mai vorbit de 5 ani cu ea.Mi-a facut prea multe rele, pentru care nu si-a cerut scuze.Ti-as sugera sa te gandesti cate lucruri bune, si rele, ti-a facut, pune in balanta faptele si vezi ce obtii.Si aminteste-ti,cine a furat odata,va fura si a doua oara.
Mie verisoara mea,imi facea multe lucruri rele,si era mereu cea buna,si acum,de fiecare data cand o vad pe bunica ma intreaba de ce nu sunt ca ea(si e mai bine sa nu fiu ca ea,pentru ca sunt cu mult peste ea in multe domenii pozitive).
Sfatul meu e sa reactionezi, si sa ii zici ca stii ce a facut, si ca mai bine recunoaste si iti da ce a furat. Daca o ierti, mai bine nu o scapi din ochi cand vine pe la tine, pentru siguranta.
Sper ca am ajutat:-)