| xFaith a întrebat:

Acum. 8 luni de zile. verisoasa mea m-a dezamagit total!

Este verisoara mea de gradul 2. Obisnuiam sa tin la ea, sa petrecem timpul impreuna, sa ne ajutam una pe cealalta, sa radem. etc.

Intr-o seara am chemat-o la mine sa doarma.

A doua zi. cand a plecat ea. i-a disparut telefonul nou nout al fratelui meu.

De cand plecase ea nu l-am mai gasit. desi era pus pe masa din sufragerie. Nimeni nu il putea lua decat ea.

Aceasta faza m-a dezamagit mult.

Sa va spun acum situatia ei.

Tatal ei, este un om care aproape tot salariul lui il da la jocuri electronice ce pe bautura.

Este un scandalagiu. Pot spune ca am asistat la cateva scene unde o lovea pe matusa mea.

O bate atat pe verisoaramea cat si pe varul meu.

Ei sunt mai amarati. si nu prea au cine stie ce venit.

Acum eu cu verisoara mea, cu toate ca a furat telefonul fratelui meu. mai vorbesc cu ea cand ne intalnim. Ne mai dam like-uri si comm-uri pe fb.

Mama nu prea mai ma lasa sa o aduc acasa ca ii e teama sa nu mai fure chestii din casa.

Mama nu a vrut sa ii spuna parintilor ei deoarece a vrut sa evite un scandal intr`e ei.

Sincera sa fiu. inca mai tin la ea in ciuda faptului ca a furat telefonul.

Nu este o intrebare. vreau doar sa ma ajutati cu un sfat. si sa-mi spuneti ce ati fi facut voi in situatia mea.
Dau funda + Vott!

Răspuns Câştigător
| Maya2014 a răspuns:

Hmmm...
Nu e bine faptul ca a furat,dar trebuie sa o intelegi si pe ea.
Are un tata-monstru,care ii bate pe mama si fratele ei, implicit pe ea.
Duce lipsa de afectiune si de bunuri materiale.
Insa, ai grija sa nu cumva, odata ce cresteti, sa dezvolte o invidie care ar putea deveni obsesie fata de tine.
E bine ca mai vorbesti cu ea, dar e indicat sa o tii departe de casa.

7 răspunsuri:
| Ann17 a răspuns:

Fi sincera cu ea si intreab-o ca ea a luat telefonul si daca zice nu, suna pe numarul de telefon care l-a furat si intrab-o ce cauta la ea?(in caz ca l-a furat)
Sau poate ea nu este dloc de vina poate fratele tau l-a luat de acolo si nu stie unde l-a pusstraight face.
Poti sa te porti tot asa cu ea adica frumos cum te comportai si pana acum, dar sa fi mereu cu ochii pe ea si daca vrea sa puna mana pe ceva sau sa ia spune-i sa te anunte ca cineva i-a furat telefonul lui frateto si nu vrei sa dispara alte lucruri.Fiind ei cu venituri mai slabe spune-i sa isi pretuiasca mai mult lucrurile si sa aiba grija ce face ca Dumnezeu o vede, daca face bine celorlalti va fi rasplatita, dar daca face rau celorlalti, minte si fura o va "lovi" foarte rau.
Funda+ vothappy
Daca mai vrei sa stii ceva intreba-mabig grin

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Nu este totuși un gest frumos din partea ei dar omul când face ceva trebuie să aibă cu adevărat un motiv.
Nu te supăra prea tare dar nici să nu o mai inviți la tine acasă sau să îi expui niște lucruri ușor de luat.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
e bine cand aveam astfel de persoane, sa le tinem la distanta, dar inteleg ca sunteti "junioare" si simtiti nevoia sa vorbiti.fa in asa fel sa stai de vorba cu ea si sa ii explici ca nu e frumos ce a facut, si sa ii relatezi ca "apucaturile" ei se vor lasa cu urmari pe mai tarziu."Cine fura azi un ou, maine va fura un bou" indiferent de situatie materiala, nu trebuie sa aiba astfel de apucaturi. daca va avea decenta, va recunoaste gestul si se va caii, daca se tine tare, inseamna ca e o cauza pierduta su nu are rost sa iti irosesti degeaba timpul si energia..vezi in ce ape se scalda.smugsmug
O seara frumoasa sa aihappy

| GirlLăvHell a răspuns:

N-ai mai pus deja intrebarea asta?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai 19 ani, multi inainte! pai bine mai fata eu cred ca esti destul de mare sa gandesti si singura, discuta cu ea serios si fa-o sa mearga la mama ta sa-si ceara scuze pentru fapta comisa ( asta daca ea a luat acel telefon ) si ca pe viitor nu se mai intampla. Eu daca asa fi furat telefonul nu cred ca ti-as mai fi dat atentie de rusine, adica nu mai purtam conversatii pe fb si asa mai departe

| elyfel a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca duce lipsa de bunuri materiale si de afectiune si poate ea nu a vrut sa faca asta da daca ea are o situatie materiala mai putin buna nu s-a putut abtine sa nu o faca

| Adry05 a răspuns:

Ar trebuii să discuţi cu ea, să-i explici că nu e bine ce a făcut. Poate totuşi nu a fost vina ei, a fost o neînţelegere.