| Gamingx61 a întrebat:

Acum aproape 2 luni am cunoscut o fata la "Tusvanyos". De atunci am vorbit cu ea in fiecare zi, si faza amuzanta e ca i-am zis ca imi place de ea si a zis ca si ei ii place de mine doar ca nu vrea sa grabeasca lucrurile dar se simte foarte bine ca nu trebuie sa se intrebe daca oare imi plaace de ea sau nu? chestii.
Asta a fost acum 2 saptamani. A da, intr-o noapte am iesit din club si ne-am prostit, alea alea, si dintr-o data s-a pus pe picioarele mele si a inceput sa ma tot pupe pe gat si aproape ne-am si sarutat, doar ca a zis ca nu se lasa prea usor.
Anyway, maine seara mergem iar in club, si o sa o chem afara din nou ca sa o intreb daca vrea o relatie sau nu, ca a inceput s-a cam intre in friendzone si nu vreau asta, fiindca-i o fata absolut perfecta pentru mine, imi place totul la ea... si pe langa asta, avem zeci si sute de lucruri in comun, pana si gandirea o avem la fel.
Detalii. Intrebarea mea este: CUM sa ii spun ca vreau o relatie, dar cumva ca sa imi si iasa. DA, da stiu, "fii tu insuti" dar vreau sa aud cateva pareri, si vad cum fac cu ele happy

Răspuns Câştigător
| Panteraa a răspuns:

Pai daca ea stie ca iti place de ea si ea simte la fel ar trebui sa fie usor. Daca vrei raspunsul da, nu o intreba. Spune-i direct hai sa incercam ceva sa vedem ce iese laughing Spune-i cumva glumind ca doar in gluma se spune adevarul. Noi fetele ne lasam mai greu vrem sa fim cucerita si chestii de genul asta laughing Dar de vreme ce in cazul tau va placeti amandoi nu ar trebui sa fie o problema. Plus ca daca ea s-a comportat in felul ala cu tine nu a facut-o din prietenie. E clar ca vrea si ea ceva mai mult. Poate fi si genul de fata care vrea sa se comporte astfel cu toti baietii, dar putine sanse. Daca o cunosti de doua luni stii si tu cum e. Bafta!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate ti-ai cam dat cu stangu-n dreptu', nu ar fi trebuit sa-i spui ca esti mort dupa ea, ca vrei sa fiti impreuna, acum fata mizeaza pe asta si s-ar putea sa incerce sa profite la maximum de tine!

Arata-te indiferent, rece, stiu ce vorbesc, relatia vine de la sine ci nu prin cerere, ca doar nu o ceri in casatorie.

| doggy123 a răspuns:

Uita-te direct in ochii ei cand ii zici ca sa para ca esti increzator(sa nu creada ca ti frica)