anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum ca nu mai suntem impreuna imi e foarte greu... nu am pe nimeni cu cine sa vorbesc, sa ma descarc... as vrea sa fie cineva acolo in spatele altui monitor cu care sa pot vorbi sa uit de toatesad dar nu este

Răspuns Câştigător
| NoLiesJustLove a răspuns:

O sa treci tu si peste asta, doar nu te mai gandi la ea.gandestete ca nu te merita, ca nu te-a iubit. ocupati timpul ca sa nu te mai gandesti... daca vrei sa vb sa te descarci da-mi un mesaj pe privat

9 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Hey sunt aici! putem vorbii daca iti doresti!

| NoSmile a răspuns:

Buna.
Sunt aici sa ajut oamenii.
Te astept cu mesaje pe privat, oricand doresti!

| NoLiesJustLove a răspuns:

Astept sa imi dai add

| CherNadya a răspuns:

Ce-i cu supararea asta? Incearca sg sa te ridici, caci daca stai asa nu rezolvi nimic.O vrei inapoi? Sau vrei pe altcineva? Fa ceea ce simti si uita supararea ca nu-ti face bine!

| MeGustaTeGusta a răspuns:

O inima ranita are nevoie de timp pentru a se vindeca happy Crede-ma, am trecut si eu prin asta e greu, dar vei supravietui

| mylifedance a răspuns:

Pfff Toti avem cate o stare de suparare in orice moment, dar daca tu nu incerci sa iti ocupi timpul si sa uiti (pentru ca asta e una dintre cele mai bune modalitati, adica la mine mergewinking ) apoi cine vrei. Hai sus cu moralul lasa tristetea pe alta data :*

| 92claudiu a răspuns (pentru mylifedance):

Daca ar fi asa usor... nimeni nu ar suferi

| mylifedance a răspuns (pentru 92claudiu):

Nu zic ca e usor. Stiu foarte bine cum este sa suferi. Dar sunt si zile bune si dar si rele, cumva trebuie sa trecem peste ele :*

| 1261996 a răspuns:

Sa ghicesc. Ai iubit mult si acum crezi ca nu mai poti iesi din starea asta de depresie. Acum, iti spun si asta e din EXPERIENTA o sa uiti. Care este leacul? Timpul, iar apoi sa nu te mai gandesti.ca sa nu te mai gandesti ai nevoie sa te indragostesti iar. Iesi in lume.nu te izola, nu se stie de unde sare iepurele! Doar asta poti face ca sa uiti daca nu te simti in stare altfel.Asa am facut si eu, a functionat! Nu credeam ca o sa ma pot indragosti de o alta persoana si totusi s-a intamplat. Asteapta numai si o sa imi dai dreptate.