Îl declari la politie dispărut.
Ori băiatul mai are pe cineva care a fost depistat că te-a cunoscut si a trebuit să își schimbe numărul. Dar macar trebuia să fie responsabil și să îți spună adevărul.
Cred că ar trebui să declari dispariția lui la poliție.
Și-a găsit pe una offline și acum e cu ea. Și mai face și altceva cu ea, lol.
Ce raspuns dai si tu, pai cum sa-l declare la politie si de ce?
de unde stie ca i s-a intamplat ceva? doar locuiau impreuna si asta nu a mai venit acasa atunci da se putea da la politie dar asa?
Sigur fraierul asta are pe alta si aia l-a obligat sa o blocheze pe Facebook pe autoarea topicului si cartela a scos-o si aruncat-o...cazul tipic de fraieri tinuti sub papuc care cauta si ei aventuri!
Probabil e un salbatic, care nu stie de stabilitate. Mort nu cred ca e.
Urasc genul asta de oamenii care fac asemenea chesti as putea sa spun cu siguranta ca poate posibil sa fie cu cineva si aceea persoana era de moment plecata din localitate si a profitat sa vorbeasca cu tine cat timp ea nu era prin preajma ca altfel nu inteleg de ce dintr-o data nu il mai ai nici la prieteni pe Facebook la nr de tlf pe care il aveai nu iti mai raspunde samd deci e prea dubios, am avut o situatie similara cu a ta nu demult vorbeam cu un baiat ne stiam de ceva timp era ok ca si persoana imi spunea ca e singur ca nu are pe nimeni ca ar vrea sa incercam sa fim impreuna ca dupa sa aflu ca el de fapt avea o relatie dar tipa era in alt oras cu jobul si revenea acasa 1 pe luna cand stia ca se apropia momentul sa vina ea la fel proceda ma bloca pe tlf pe Facebook daca il intrebam de ce face asta imi spunea ca numai are nr ala de tlf sau cine stie ce alte tampeni in cele din urma mi-a vazut de viata mea ca nu merita
Cel mai probabil ăla o avea pe iubita plecată și el se simtea plictisit și a dat de tine si așa te-a cunoscut, ca se plictisea probabil. Când s-a întors iubita probabil este ca a văzut mesajele pe whatsapp sau pe Facebook și i-a zis să te blocheze peste tot și să îți blocheze și numărul. Stai liniștit, nu o crăpat, e mai sănătos ca niciodată, nu-ți pierde timpul cu ăștia așa!