Hei! Nu vreau sa-ti dau sperante. Catelul meu a disparut o saptamana si jumatate de acasa.Nu mai aveam nicio speranta ca il voi gasi. Si acum cateva zile l-am gasit in cusca lui. Nu stiu unde a fost, important este ca a venit acasa. El face parte din familia mea, e sufletul meu si am suferit cand a disparut. Poate ca vei avea norocul meu. Nu-ti pierde speranta, poate il vei gasi.
Succes!
Buna! Poate a fugit cu iubita lui in strainatate.
Fruntea sus! daca se intoarce, se intoarce daca nu, nu. Asta e doar n-o sa plangi pentru un caine tot timpul.
Buna,nu mai plange, ca o sa se intoarca! poate sa ratacit si nu mai stie sa se intoarca acasa, cauta-l un pic mai departe de casa! eu iti doresc sa-l gasesti!
Depinde daca e obisnuit cu orasul in care stai tu. Daca l-ai scos la plimbare zilnic pentru ceva timp, o sa se intoarca, dar daca nu, atunci cred ca nu prea are cum... Oricum ar fi sa nu te superi prea tare, si daca nu il gasesti iti cumperi tu altul.
Vorbeste cu politia sa il caute sau pui afis pe stalpi cu poza recenta a catelului si nr tau de telefon si zici recompensa 50 lei cine il gaseste sau ceva de genu.Nu cred ca e asa grav ca nu are cum sa plece din oras ca dist dintre orase sunt mari deci nu ar avea ce sa manance.Nu-ti fa griji prea mari ca nu cred ca e prea departe
Unui prieten de al meu i s-a intamplat la fel, iar dupa aproximativ 5 zile cand mergeam impreuna la o demonstrati de karate l-am vazut, l-am luat in masina l-am dus acasa si i-am dat de mancare.
A fost foarte fericit, dar cel mai important a fost ca nu si-a pierdut speranta ca il va revedea din nou asa ca nici tu nu ar trebui sa o faci!
Stai ma baiatule in banca ta! nu vezi ce limbaj ai,de la tara! din cauza unora ca tine Romania e facuta de ras! si un aurolac vorbeste mai frumos! nu e vina mea ca tu n-ai inima si nu stii ce inseamna sa ai un animal. ma mir ca daca nu-ti pasa de un catel sa-ti pese tie de un copilas orfan. rusine sa-ti fie. in locul tau, as baga capul in pamant de rusine, dar tu nu stii ce e aia rusine, ca nu ai constiinta, sau o ai prea incarcata! nu mai vorbi tu!
S-a dus cate zile a crescut ca il maltratai si acum a dat de gustu pasaricilor smecher cainele asta da viata
Se va intoarce el cand i se face foame. Am 2 caini. Unul dintre ei a fugit de 3 ori in cautarea "Iubirii" dar mereu s-a intors. Craciun fericit!