Si eu mi-am luat un catel si maine, de Paste face un an.La inceput nu m-am stiut deloc descurca cu el.Parerea mea este sa ii spui fratelui tau ca daca nu are grija de el il veti da la cineva.Prinde-l asa cand nu curata dupa el si tu mama ta si tatal tau va planuiti sa va prefaceti ca il dati(pregatiti tot si va prefaceti ca il duceti)iar apoi fratele tau va plange si vei spune ca il dati si asa pana va spune ca promite ca il da.Ai si tu putina grija de el si o sa vezi ca cu timpul il vei iubi.La inceput cu cainele meu, mamei nu ii placea deloc de el. Dar a trecut timpul si acum face parte din familie.Pentru mine e ca si fratele meu.Al meu e de rasa Yorkshire terrier toy. Funda? plsssssss te rog da-mi funda pentru ca trebuie sa fac cat mai multe puncte pe TPU ca daca nu fac anumite puncte mi se inchide contul.
Poi...mai vorbeshte cu el. dati`l la un vecin pana veninti voi! Daca nici asa atunci ar trebui sa va luati alt caine, alt animal!
Succes!
sper ca am fost de ajutor
pup.Bye
Impaiati-l!glumesc...Cu putina rabdare il puteti invata sa nu-si mai faca treburile in casa! Ai putea de asemenea sa-ti iei si tu un catel care sa-si faca treburile in camera fratelui tau...si sa lasi sa se imputeasca(cum spui tu) ca sa vada si el cum e! Sau prinde un sconcs si pune-l la el sub pat!
NU mai face curat dupa el...asa o sa faca fratele tau! Nu v-a avea ce face! Eventual propune-i sa luati un alt animal...broscute...pesti hamster...papagali...vezi tu!
P. S:Capul sus! O sa treci si pe asta ce va fi va fi, ai sa spui ca asta-i viata... e si maine o zi!
Da. ai partial dreptate dar daca ii faceti program nu va fi nici o pb face ti cu rindul si va fi bine. un catel e cel mai bine prieten. VEi vedea in timp te rog asculta ma eu am catel si sa stii ca nu l as da nimanui. El te simte cind esti suparat si te asculta cind vb cu el. Te rog incearca si vei vedea, vb cu fratele tau si as la o intelegere. nu stiu ce virsta ai dar toti copii doresc animale si nu vor parintii si tu ai si nu vrei? imi pare rau pentru tine incearca si vei vedea cxa il vei iubi
De ce nu ai avea grija de el, eu am o nepotica de 1 an si 4luni e scumpa foc si cum ramane cu mine, profit de fiecare clipa sa ma joc cu ea sa am grija de ea, desi nu vreau un copil trebuie sa am grija de unul, lasa de la tine, e cel mai bine!
In primul rand eu ma rog de parintii mei sa-mi cumpere un catel si tu vrei sal dai alt cuiva.Adoile rand daca iti plac animalele trebuie sa ai grija de ele. A TREILEA RAND SPUNEI FRATELUI TAU CA NU MAI CURETI DUPA EL SA CURETE SINGUR DACA TIE SCARBA EU AS FACE ORSCE PENTU a primi un catel\
rusine rusi de 3 ori rusine sa-ti fie ca nu vrei sa a grija de el