| DeDeniisaa a întrebat:

Acum cativa ani parintii mei au divortat, toti trei stateam in Spania. Dupa care eu judecand-o pe mama ca a distrus familia am decis sa raman cu tata in Romania. Cu timpul a inceput sa ma bata din orice... vreau sa zic ca da cu pumnii pana imi da sangele pe nas. Am vorbit cu mama si acum o inteleg. Zice sa ma intorc la ea ca nu pot trai asa, nu stiu ce sa fac nu vreau sa imi pierd cea mai buna prietena care mi-a fost alaturi in toate momentele. Heelp me pls.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inainte sa pleci in strainatate nu uita sa-l dai la politie pentru rele tratamente

| Lawliet14 a răspuns:

crying In primul rand, cati ani ai?

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenii vin si pleaca, sanatatea ta nu. Pleaca in Spania pana nu iti va da una de nu te mai scoli.

| alexandru0sorin a răspuns:

Ce naspa man, imi pare rau ca ai judecat gresit si vreau sa stii ca simpatizez cu tine :C man

| MorganaM a răspuns:

Daca ramai in Romania, fie va fi si prietena ta la un moment dat o victima, fie... a cui prietena va fi? Din moment ce escaladeaza lucrurile asa, te va omori intr-o zi, nu departe de cea de azi.
Imi pare rau ca iti spun eu asa ceva, care nu iti cunosc familia, si ce simti tu pentru ei - prieteni, si familie, dar situatia ta chiar e foarte grava si ma tem ca vei ajunge cum nu ti-ai putea inchipui - de rau. sad
Scapa, traieste, cat mai poti! Te rog

| Daryus3k2 a răspuns:

Cel mai bine e sa pleci la mama ta! Prietenia dintre voi adica tu si prietena asa tie, doar ca la distanta, asa pastratii mereu legatura skype, facebook, telefon etc. E cel mai bine pentru tine.

| Madalinqqq a răspuns:

Eu inteleg legatura cu prietena ta, dar eu iti zic sa te duci la mama ta! Chiar daca din cauza ei s-a destramat familia, tot mama ta ramane si iti doreste tot binele.
Eu iti doresc sa treci cu toate astea!

| denisu123 a răspuns:

Ar trebuii cel mai bine sa te duci la mama ta chiar da tu poate inca mai crezi ca a fost vina ei, dar ea barimi nu te bate adica na, nu e ok sa te bata tatal tau chiar din orice. Bafta!