Mai stai o saptamana-2 sa isi revina din relatia cu fostul iubit si du-te la ea si incercati sa stai de vorba. Spune-i ca ce a fost a fost si acum doar prezentul conteaza. Spune-i ca iti place mult de ea, 1-2-3 complimente etc daca intelegi. Sper ca ti-am fost de folos
Mi-ai fost de mare folos, multumesc. Asta o sa fac, daca reusesc bine, daca nu, asta e, urmatoarea
Fratioare insista pentru ca pana la urma o sa iti cedeze,am cunsocut si eu o fata care avea iubit si cica il iubea mult,am insistat de cateva ori,am scos-o la suc,am scos-o in lume si dupa aia rupeam patu in fiecare seara cu ea, deci eu zic sa incerci, iti spun din proprie experienta...nu uita ce a zis Napoleon despre femei!
Mie mi s-a intamplat de doua ori faza asta... Eu unul sunt orgolios si nu imi place sa ma injosesc si sa cersesc iuberea nimanui. La una i-am zis Adio. Iar cea de a doua avea id-ul meu, si m-a salutat pe mess (desi eu nu o mai aveam in lista). I-am dat add, am schimbat doua vorbe si a ramas sa ne intalnim. Faza e ca cu prima ma intalneam prin oras in fiecare zi, mergeam la o terasa o pizza. Dar pe cea de-a inca nu am intalnit-o pana acum, ne-am cunoscut pe net. Apropo daca incerci si merge zi-mi si mie