Am citit si eu cele 5 limbaje ale dragostei la adolescenti de Gray Chapman e foare frumoasa chiar ti-o recomand
Pentru mine, darurile primite sunt cele 5
Glumeam! Timpul acordat, urmat de...
darurile primite!
Pt partenerul meu sunt Cuvintele de incurajare. cand vrea sa ma invite in oras si asteapta "nu" eu ii zic hai curaj curaj
Limbajul meu: cuvintele de incurajare, timpul acordat, mangaierile fizice, serviciile, darurile.
Limbajul partenerului meu este acelasi.
Cam greu sa fac o lista .primul cred ca ar fi timpul acordat... urmat de mangaierile fizice (care transmit la randul lor...limbajul trupului ) cuvintele de incurajare...darurile.si in cele din urma serviciile!...succes si o zi buna va doresc!
Eu zic ca intr-o relatie de durata toate 5, pe rand, primeaza. Depinde de situatie, de locul si de nevoia fiecaruia. Pentru ca la o zi de nastere nu poti sa vii cu cuvinte de incurajare - "Lasa iubito ca la anul n-am sa uit sa-ti iau ceva!" - in loc de un dar cat de mic.
Nu poti sa cumperi nici un dar (sa te scapi) cand omul de langa tine are nevoie de un umar de sprijin, de incurajare la greu...
Timpul acordat - in limita timpului disponibil, dar trebuie sa fie zilnic - nu o data la saptamana.
Serviciile - sunt extrem de importante - si trebuie sa fie de amandoua partile (Daca eu fac mancare - el face curat...
)
Cat priveste mangaierile... Cred ca pentru toti e clar - daca nu exista se raceste relatia.
Da, eu cred ca intr-o relatie de durata sau care isi doreste sa fie de durata trebuie sa "coexiste pasnic" toate 5 fara lupte pentru intaietate.
La noi, cel putin, asa a fost si este.
Cuvintele de incurajare si mangaielile fizice sunt principalele la mine... si le folosesc si pe celelalte si inspre deosebire de altii nu ma schimb cu timpul. Nu-mi place sa ma gandesc dupa cativa ani ca la inceput le foloseam mai des
anonim_4396 întreabă: