| VANTE a întrebat:

Acum doi ani tatăl vitreg mi-a făcut cunoștință cu un băiat din familia lui, nu stiu ce ii venea ca si ruda vecin, var, habar nu am. Tipul era destul de frumușel, avea in jur de 27 de ani, eu aveam la vremea respectivă 23 abia împliniți. Toate bune si frumoase ca in ziua in care ne-am cunoscut unul pe celălalt ai noștri au vrut să pună de nuntă(specific ca tatăl meu vitreg e turc) de aici si mentalitatea.
Băiatul timid a dat doar aprobator din cap, eu una am inceput sa plâng să mă vait ca nu il iubesc etc etc băiatul in aceeași zi mi-a luat si inel de logodnă. Eu tuta pamantului in loc să mă "bucur" ca orice fată normală stateam si boceam a jale de parca mă ducea cineva să mă spanzure.
Am făcut schimb de numere, okay, toate bune, baiatul era politicos si faza era ca statea la cateva ore distanta de unde stateam eu, nu era de prin zonă.
M-a asigurat că îmi va oferi tot ceea ce imi doresc..nu voi duce lipsă de nimic.
Părinții mă pot vizita cand doresc. DEGEABA. Am tinut-o într-un plâns si un suspin 1 lună de zile pana cand i s-a luat tatalui meu vitreg de toate si a pus punct la tot. Băiatul mă suna zilnic plangand ca ma iubeste da eu capoasa..Am zis ce să fac cu unul de la țară ca da statea baiatul într-un sat micut la periferia orasului da a zis ca nu vom locui la țară dacă nu vreau, ci ne vom lua casă la oraș. Nici asta nu mi-a convenit..si la doi ani distanță de tristul eveniment parcă imi pare rău că l-am lăsat să scape. Acuma vreau eu să mă mărit da nu îmi mai dă voie tatăl vitreglaughing. Ceva sfaturi? Am incercat să îl caut pe Instagram si Facebook după numele care mi-l spuse chiar el dar in zadar laughing

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Altă dată.

| SilentRain a răspuns:

Alergi după banii, nu după iubire...

| Vântulalb a răspuns:

Stai ca nu inteleg!
Nu ati iesit impreuna, nu v-ati mai sunat (ca nu mai ai numarul lui din moment ce il cauti pe Facebook), habar nu ai ce fel de om este, dar vrei sa te mariti cu cel pa care nu-l cunosti, nici nu stii bine care ii este numele si pe care l-ai respins in urma cu doi ani?
Mare e gradina...

| BuLaNNNeL a răspuns:

La 25 de ani, ai nevoie de aprobarea părinților?
Cum sa te măriți cu cineva pe care nu-l cunoști?
Cum sa 'te mărite' taica-tu?

| Danaella98 a răspuns:

Băiatu' cred că e însurat demult, că el asta voia, nu conta cu cine. Bine că nu te maritași că cine știe ce poamă era, dacă tu nici nu ai apucat să-l cunoști bine.

| VANTE explică (pentru Danaella98):

Asta cu insuratul nu mai stiu.îmi amintesc doar ca acum câteva luni mă sunase taicasu disperatlaughing sa imi zică că baiatu lui nu vrea pe nimeni decât pe minehee hee probabil că s-a insurat sau poate mă mai așteaptă cine stielaughing