Ma atrag fetele sensibile, care sunt mature si pot lua decizii importante oricand dar prefera sa fie mai copilaroase. Imi plac fetele visatoare, romantice dar totodata pasionale si cu un mister aparte.
Inalt, brunet[sau cu parul saten, pentru ca nu imi plac blonzii], ochi negri sau caprui, rarait, sensibil, haios, romantic, sincer, calm[e de ajuns ca sunt eu agitata], sigur pe el, iubitor.Se regaseste cineva?
MihaiA nu-s pretentii
asteas halucinatii
desi ne-ar placea sa se implineasca prea rar gasesti asemenea specimene
de aia ne si uitam la telenovele
:*
La mine una, trebuie ca tipu sa aiba tupeu, adica sa fie mai smecheras, sa aiba ochii frumosi(albastri) sa fie inalt...cred ca cel mai mult conteaza atitudinea.sa ne "jucam" cu privirile, sa ne certam, chestii de genu.intodeauna mi-au placut provocarile sa stie sa ma faca curioasa, etc...bafta
Un băiat mai diferit, mai retras, totuşi cu simţul umorului, cu care să mă pot înţelege.
O fata care sa stie sa fie feminina... care sa-ti fure atentia din gesturi (marunte si nu numai) s-o faca fara sa-si dea seama
Cineva care sa ma faca sa ma simt puternica doar gandinduma la el sau fiind alaturi de el,
un tip ce stie sa ma ridica la ceruri atunci cand ma simt pierduta, un tip ce sa ma iubeasca si sa se lase iubit,
un tip care doar cu prezenta lui sa intimideze, sau sa calmeze
cineva care sa stie sa respecte, dar si atunci cand sa dea naibii o chestie.
Un tip care sa nu ma faca sa ma simt micuta, sa-mi recunoasca puterea si sa nu isi bata joc de micile mele debilitati (ca ciocolata sa zicem )
un tip superb, nu trebuie sa fie frumos, dar sa se respecte pe el pentru ca asa ma va respecta pe mine, sa ii placa sa se ingrijeasca dar fara sa exagere, sa fie matur dar si cu simtul umorului
si foarte important, sa aiba ceva ce i doar al lui
o persoane cu care sa stau ore intregi vb de tampenii, si ore intregi privindul,
un tip ce sa ma ajute sa avansez spiritual in viata
si daca acea flacara a dragostei se va stinge intre noi sa ramana un prieten superb cu care sa fiu in stare sa ma indragostesc din nou
dar sa nu fie o dragoste trecatoare sa fie o dragoste profunda ce lasa urma, o urma frumoasa si ajutatoare
astai tipul perfect pentru mine mmmhmmm
Baietii retrasi ...romantici, sensuali, intelegatori...cu o capaitate da gandure ridicata iar ca aspect fizic inalt, brunet cu ochi caprui sau albastrii :d si constitutia corpului sa fie solida. nu '' biscuite '':-J
Mă atrag băieții inteligenți, care mă pot învăța lucruri; am nevoie de cineva calm și echilibrat, care să-mi spună multe povești. am nevoie de cineva care nu stă cu spatele la tot ce se întâmplă, o persoană care se implică în ceea ce face și care nu mă va trage înapoi când vreau să fac ceva prostesc. vreau pe cineva cu care să mă pot juca, care să se tăvălească în zăpadă sau frunze sau iarbă cu mine.
am învățat că fizicul nu contează atât de mult atunci când nu ai potrivirea aceea în idei și în așteptări.
Sa aiba un aspect placut, sa invete bine adica sa aiba o diploma calumea, sa se poarte frumos cu mine adica asa cum vreau eu sa fie romantic si sa-mi faca multe surprize cami plac! sa fie cu parul negru si sa aiba tenul deschis le culoare!
anonim_4396 întreabă: