Te-ai indragostit de modul cum scrie, cum gandeste, cum reactioneaza.Este de fapt un prim fior al dragostei.Pe celelalte le poti simti atunci cand ii privesti ochii, atunci cand te strange in brate, cand te saruti, cand petreceti timpul impreuna!
Totul e posibil! Singurul avantaj pe care-l are netul este faptul ca tu poti auzi sau citi exact ce gandeste ( nu ca de exemplu intr-o scrisoare) E vident ca te poate minti, dar la intrebarile esentiale, nu are cum.Repet esentiale. Te poate minti in legatura cu aspectul lui, daca are sau nu prietena, daca a mai fost indragostit sau nu, intelegi, cu lucruri pe care tu nu poti sa le verifici. Ar fi foarte frumos si chiar romantic sa fie asa, eu iti doresc din suflet.
Eu nu cred intr-un asemenea caz, eu sunt un asemenea caz! Acum aproape 3 ani am "cunoscut-o" pe sotia mea prin intermediul "Netlog"-ului, un site de socializare. Ne-am trimis citeva mesaje, asta timp de citeva zile, apoi am vorbit timp de 2 luni pe mess, ca mai apoi sa urmeze prima intilnire intr-um week-end. Desi distanta de la Bucuresti pina la Timisoara e destul de mare, au urmat o serie de intilniri, tot in week-end, fie la o saptamana, fie la doua distanta, timp de 2 luni. Dupa 2 luni ea mi-a gasit ceva de lucru in Bucuresti (ea e de aici) in domeniul in care eu lucram, amenajarile interioare (o prietena a ei vroia sa isi aranjeze apartamentul), si asa am stat aproape trei luni impreuna in Bucuresti, timp in care am putut sa ne cunoastem si mai bine. La o saptamana dupa ce am terminat acel apartament, am avut nunta!
Internetul e excelent pentru stabilirea de relatii. Daca vrei sa contactezi un om, netul te poate ajuta mult in acest sens. Daca insa vrei sa il cunosti, ca sa ajungi sa il iubesti, atunci e nevoie de mai mult, trebuie sa il vezi fata in fata. Ai grija ca nu cumva sa te indragostesti doar de un profil, nu de o persoana, asta daca te-ai indragostit de el fara sa il vezi fata in fata. Slabiciunea netului sta in faptul ca putem sa afisam pe el ceea ce vrem, sa ne aratam asa cum nu suntem, sa parem a fi mai buni decit suntem in realitate, si de aceea trebuie sa ai grija, ca sa nu ramii dezamagita cind il vei cunoaste fata in fata
Nu as putea spune ca m-am indragostit, dar m-am atasat destul de tare de cineva aflat la mare distanta.Si mi-am dat seama ca nu e bine ce fac.Sa imi fac iluzii si sperante pentru o persoana pe care probabil nu o voi vedea in viata mea
Sigur ca te poti indragosti pe net, dar problema ar fi sa nu te indragostesti de minciunile pe care ti-le spune acea persoana pentru ca de ce sa nu recunoastem ca toti ne dam un pic mai perfecti decat suntem in realitate.
Daca te-ai indragostit de o persoana pe internet eu zic sa fi foarte atenta...pentru ca apoi sa nu ramai dezamagita cand o sa trebuiasca sa te confrunti cu realitatea.
Draga mea,
Nu te poti indragosti[iubi] pe cineva tinand legatura pe messenger.
Nu esti indragostita, esti atrasa, te atrage ceva la el. Mi s-a intamplat si mie... vorbim de 4 luni, si e ceva care ma atrage la el, si ma face sa ma gandesc numai la el
Bafta
Pai sa se poate intampla, dar ai grija asa cum a spus si eva, un mic sfat nu te entuziasma prea tare pana nu te intalnesti cu respectivul de cateva ori.
RENUNTA!
crede-ma nu are rost sa iti irosesti sentimente si timp pentru o"relatie" de genu
iti spun din propie experienta
Da mi s-a intamplat, insa sa stii ca sunt f rare cazuri asa. Daca sunteti amandoi din acelasi oras e mult mai bine, daca nu, e ceva mai dificil, fiindca distanta de cele mai multe ori nu iarta... Si depinde mult de cat de bine va intelegeti voi, de cat timp vorbiti si de cat de puternici sunteti cand dragostea va este "incercata". Mult succes!
Cel mai bine ar fi ca intalnirile astea de pe net sa ramana doar niste simple convorbiri intre doi oameni care spun ce au pe sulfet.Desigur te poti intalni cu acel om dupa ce ai purtat discutii repetate, si ti-ai dat seama ce fel de om este. Dar nu trebuie sa te grabesti prea repede cu intalnirile astea. Daca, el, iti cere dupa 3 zile sau mai putin sa fii prietena lui sau sa te intrebe cati ani ai si dintr-o,, coincidenta" sa fie in aceiasi localitate cu tine si sa iti ceara o intalnire... da senzatia ca este vreun psihopat care nu cauta nimic decat sa profite de fete.Incearca sa intarzii intalnirile, si fii putin mai distanta, pentru ca acel om sa se lupte pentru iubirea ta.Bafta
Vorbesc cu un baiat din strainatate si il cunosc de aproape jupate de an suntem intr-o relatie serioasa cu el are de gand sa ma ceara in casatorie el zice ca e indragostit de mine neam cunoscut pe net.adevarul este ca si mie imi pace de el si pot sa spun ca chiar tin la el.nu l-am vazut niciodata fata in fata doar a camera web si am vb cu el la tel.sincer nu stiu ce sa fac imi este frica el o sa imi trimita bani ca sa ma duc la el in tara si sincer nu stiu ce sa fac...sa ma duc mie cam frica desi cred in el si stiu ca nu mi-ar face nimic rau. vreau si eu parerea vostra va rog
Ma numesc Maria am 18 ani si m-am indragostit de un baiat depe mes sunt din Galati si el la fel nu e mare distanta intre noi Prima data am vb cu el la vrajeala pe mess el imi vb frumos da cred ca si el facea la fel cum face`am si eu ca el trebuie sa ne vdm dupa cateva saptamani nu ne-am mai vz am inceput sa vb iar pe mess si din glm m-am indragostit ff tare de el tot ii spune-am sa ne vdm el imi zicea o ora fixa si apoi cand il sunam imi zicea ca na mai putut sa vina si minciuni la`m lasat a trecut o luna jumate si ne-am vz de sf marie prima data ma simte-am asa timida cand la`m vz imi placea foarte mult de el sa comportat destul de frumos cu mine in prima zi dupa aia iar am inceput sa vb pe mess trecuse o luna si tot pe mess vb si pana la urma el a vrut sa ne vdm amandoi dar mie imi iera rusine si am venit c`o fata si el cu`n baiat el din ziua aia a inceput sa ma urasca cand sa plec cu prietena mea acasa am vr sa-l sarut pe buze si el a intors fata m-am simtit de parca imi venea sa intru in pamant de rusine a plecat am vb cu el pe mess i-am spus dc facut asta mi-a spus ca nu i-a placut intalnirea de atuncea se stricase tot prietenu lui ma suna vb cu mine pe mess si m-am certat cu Ionut ff tare si eu am facut o greseala de l-am sunat pe tov lui si i-am spus ca vr sa fiu ca el si sa nu mai vb cu prietenu lui a aflat ionut a 2a zi imi trimise msj ca ma bag in prieteni lui ca nu stiu ce dar am facut asa de nervii vroiam sa ma razbun dar mi-am dat seama ca am facut-o mate greseala si mi-am cerut iertare dar e mult de zis ca si el se comporta destul de urat cu mine de atuncea nu ne-am mai vz de loc a inceput sa`mi vb urat sa ma faca in toate felurile iar eu il iertam de fiecare data pentru ca il iubeam prea mult si eu mai vb urat pentru ca ma enerva dar el nu`mai la sex se gandea...stiind ca eu is virgina ne vazusem de 2 ori si el ma cheama la el acasa sa stam amandoi eu nu vroiam pentru ca stiam ce vr si nu eram pregatita ne-am impacat de multe ori ma rugam de el sa ne impacam imi zicea ca tine la mine dar acum e timpu meu sa fac pasu asta sa vin la el ca el a fost la mine am vb noi ce am vb ne certam ne impacam pana cand si-a dat arama depe fata. si mi-a spus am tinut la tine dar acum nu mai simt nimic acum e randul tau mi-a spus te *** esti cu mine nu te *** nu sunt cu tine...si i-am spus bine peste cateva zile vin la tine si cand a auzit ca i-am spus asa a inceut sa vb frumos cu mine nu imi mai vb urat dar nu stiu uneori simt`am ca tine la mine dar ma amageam si inca ma amagesc am vb cu el a 2a zi i-am sp ca vn la el si mi-a spus ca intr-o juma de ora sa fiu gata dar eu nu stiu eu nu ies din casa pana nu ma machiez calumea si am intarziat o ora iar el a inceput sa faca crize sa imi tipe la tel ma ma faca nesimtita rabla si eu nu mai aveam cuvinte sa-i vb ca eu am facut asa intentionat ca stiam ca la 4 trebuie sa plece ma FACUT mincinoasa i-am spus ca vin maine la el i promit eu si mi-a dat si ign si mi-a spus sa nu-l mai caut sai sterg si nrnu stiu ce sa fac il iubesc prea mult si nu stiu cum sa-l uit ca zi si noapte ma gandesc la elsi plangsfatuiti`ma si pe mine sa incerc sa ma impac cu el? nu stiu ce sa fac ce pute`ti sa`mi spuneti?pfff:-s
Da
mi s-a intamplat
e posibili
probail i-ai vaut poze nu?
pai da se poate intampla
r sa stii ca iuberea pe mess nu e aceeasi cu iubirea reala
ca doar nu te poti saruta prin mess
prin monitor?
dar da se poate intampla si asa ceva
Eu asa mi-am gasit iubita, de fapt pe mirc.si suntem impreuna de 5 ani. dar iti iei si tzepe
FrumoasaTa întreabă:
TotulPentruUna întreabă: