Sa sti ca nu vine de la sine nimic.
Iesi din casa, umbla si cunoarste oameni. Mergi, viziteaza locuri...
Asa iti faci sanse, nu stand la calculator!
Ce-i drept, vizitez si "vizualizez" destul. Dar simt ca nu e ce trebuie.
îți povestesc mai amănunțit.
Eram la o discuție filosofica (colegi de scoala care stăteau pe telefoane), iar eu gânditor ma uit in sus pe terasa si vad pisica "Sburatoare". Normal că acum imi e punct de reper in viata xD
N am spus ca vreau asta. am spus ca am facut asta inainte. acum sunt doar thinker (dăla de mâna a doua ✌️)
La ce te referi prin "totul era ok"? Ai avut o iubita si te-a parasit ca ai renuntat la retelele de socializare, sau?
Facebook si Instagram ii ajuta doar pe unii. Pe mine nu ma ajuta cu nimic, pentru ca nu fac poze. S-a intamplat sa "abordez" tipe pe acele retele, sa nu ma bage in seama, dupa un timp sa ne intalnim prin intermediul anturajului, apoi sa ma caute ele... Acolo unde nici seen nu mi-au dat
Nu, nu mi am sters conturile pentru o fata, le am sters pentru ca am realizat cat de nocive sunt. Acum abia mai pierd 15 minute maxim pe zi aici, pe TPU.
Si referitor la ce ai spus, cred ca ai dreptate. Mersi?
Pai practic ea s-a urcat pe un scaun, dupa pe masa, a ajuns cumva pe umbrela care era inchisa si a sărit (spider-man) pe acoperiș. La fel a si coborât. Ce nu te ucide, te face mai puternic.
Sa sti ca nu exista un tabel cu formule si rezolvari ale problemelor oamenilor.
Daca mie mi se potriveste ceva nu inseamna ca si la tine se potriveste, si invers...
Tot secretul este sa cauti!
?
Meta
Metavers
ne neoprit
va urez succes celor care aveti ceva din toate aplicațiile lor. Nu sunt apocaliptic. Stiu prea multe despre subiect la fel cum stiu ca ei sunt mai puternici ca niciodată.
Cât timp ai?
Caută pe Netflix documentarul despre Facebook.
Dacă vorbește despre informațiile pe care le stoarce despre noi, nu prea mă sperie mai zice și altceva?
Da, despre cum se folosesc informațiile și la ce. Gen cine vrei să iasă președinte anul asta in statul x? Rezolva Facebook.
E interesant. Și pe lângă asta sunt extrem de multe efecte negative pe plan social mai ales la nivelul tinerilor. Adulții, mai ales cei care erau deja adulți când a prins putere Facebook, nu sunt așa de afectați dar copiii lor...
Am văzut că e plin de conturi false în perioada alegerilor mai importante, dar tinerii nu prea mai stau pe Facebook
O să mă uit.
Lasă Internetul și caută o gagică vie în carne și oase, pe care o poți strânge în brațe.
Gacicile vin in fctie de cum arati tu la fata, de ce mutra ai tu, ori de ce bani ai in buzunare.
Ai auzit de multe ori, lasa ca vine de la sine.Vine la anul si la multi ani adica daca ai o mutra care nu prea atrage gagici,atunci venitul ala de la sine o sa dureze ceva ani, uneori si zeci de ani.
De ce? Pt ca avand o figura neatractiva, adica pentru majoritatea, sansa in care sa apara aia care sa fie atrasa este f mica, asta pentru ca nr acelor femei ces atrase de tine este f mic, de aia apare de 1-23 ori in viata
Cei care au o figira atractiva, schimba femeile ca ciorapii, nici nu-i nevoie sa zica nimic, vin ele atrase ca insectele la lumina.
Deci cand erai pe retele, atunci erai vazut de mai multe femei, sansa sa fie printre ele si una care sa te placa logic este mai mare.
Cu cat limitezi nr persoanelor care te vad cu atat sansele sa te placa una is f mici.
mentholinks întreabă: