Situatia e delicata. nu stiu ce ai putea face. mai laes in perioada asta nenorocita cind nu gasesti de lucru oameni care au lucrat si i au dat afara, dar tu un copil care trebuie sa mergi si la scoala. e ffff greu. CA si vinzatoare nu stiu daca e solutia cea mai bine. bani. putini. origram vai de el 12 ore in magazin. iti urez succces si sa dea domnul sa te poti descurca. dar cred ca va trebui sa renunti la scoala si sa mergi la FR ca sa poti sa te intretii dar nici asa nu cred ca vei putea. oricum bafta
Esti întradevar într-o situatie dificila. Te felicit ca totusi ai puterea sa-ti continui studiile. Dupa mine o gazda ar presupune o cheltuiala în plus. Mai amâna cât poti plecarea, si eventual vorbeste cu sora si cumnatul tau sa te mai ajute cat pot iar in momentul in care vei gasi ceva de lucru le vei returna din bani.
Încearca sa-ti gasesti ceva mai usurel, eventual supraveghetoare la un supermarket, unde salariile sunt mici dar sigure.
Succes!
Foarte grea situatia. Mergi si cauta-ti de lucru, in multe magazine se gaseste pe geam anuntul cu "angajam vanzatoare", sau dadaca pentru copii, multi oamnei cu copii mici cauta. Sau daca ai imaginatie, te poti angaja intr-un club, ca organizatoare de evenimente. Eu zic sa ramai la soara ta, deoarece ea si cu sotul ei te pot ajuta sa-ti gasesti un loc de munca si poate iti imprumuta ceva bani. Bafta.
Eu sunt somer, in cei cativa ani in care am lucrat, am castigat putin, deci nu am mai nimic, chiar daca am strans cat am putut, nici macar parintii nu m-ar ajuta cu nimic, doar sa ma sinucid eventual, loc de munca nu prea mai gasesc, locuiesc cu ei(dar mi-au promis ca de indata ce nu mai am bani de mancare, de una-alta, ma dau afara. imagineaza-ti. deci tu inca o duci binisor, nu dispera, desi iti va fi tare greu, de stat in gazda e scump, nu ai reusi financiar, macar ai o sora, iar daca e de treaba, ai un mare noroc.
Draga Ani, nu ma ajuta prea tare intrebarea ta, esti la liceu? la facultate? cati anisori ai? te descurci pe PC? pentru ca daca nu le ai cu calculatorul consider subiect incheiat.Lucrez intr-o firma unde se dau interviuri la greu in perioada asta. Crede-ma ca as fi incercat si eu doar ca eu sunt baiat iar pregatirea mea scolara(fimiar rusine)ma cam depaseste, stii tu faza cu pufuletii nu? In orice caz poti sa faci ce-ti place ca asta e cel mai bine dar sfatul meu e sa nu te bagi la gestiune (vanzatoare)ca la experienta pe care o ai te scoate pe minus de-ti merg fulgii si crede-ma ca stiu f bine ce-ti spun. daca vrei sa ma interesez daca se mai fac interviuri si cam ce pretentii ar avea as fi bucuros sa te pot ajuta. A,,,,, si,, apropo, nicaieri nu-i ca acasa, stii tu ce vreau sa spun.
Tot eu sunt,, imi cer mii de scuze, doar ca mi-am dori atat de tare sa te ajut incat am omis un lucru foarte important si anume faptul ca nu toate fetele locuiesc in Bucuresti,, sincer imi pare rau si astept un mesaj de la tine.Sunt curios unde locuiesti.