| Ilincamatei83881 a întrebat:

Acum ziceți și voi, e normal ca iubitul de fapt fostul, să ceară bani destul de des? Având în vedere că el nu m-a scos nicăieri, nu e vorba că nu îmi permit o cafea dar cred că e vorba de gest, voi ce părere aveți?

Răspuns Apreciat de Editori
| Anee1667 a răspuns:

Bună!
Dacă tu consideri că fostul tău iubit este o persoană de încredere, iar motivul pentru care îţi cere bani e unul serios şi eşti convinsă că e cât se poate de real atunci e normal să îţi ceară pentru că situaţiile critice cer măsuri disperate, deşi cel mai indicat ar fi ca aceşti bani să fie doar cu împrumut.
În cazul în care lucrurile stau diferit şi îţi cere bani fără motive bine întemeiate şi fără să ţii înapoieze atunci e indicat să conturezi un mare " NU".
Banii tăi sunt rezultatul muncii, ambiţiei, responsabilităţii şi efortului tău. Bunătatea ta ar trebui să aibă o limită în asemenea situaţii. Ai întins un deget şi ţi s-a luat toată mâna. Mai bine l-ai ajuta cu un loc de muncă pentru a vedea şi el cum se produc banii şi cât de greu este să împrumuţi pe cineva când ştii de câte ori te-ai trezit la 6 dimineaţa şi câte ore ai muncit asemenea unui roboţel.

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Cum sa-i dai bani unuia cu care nu ai nicio treba?
Iar pentru cele batute in cap care dau de mancare nehalitilor, exista o meserie, se numesc prostituate si nehalitii lor, pesti.Nu e cazul tau, am zis ca exista unele mult mai naive ca tine.

| Ilincamatei83881 explică (pentru Simpatic):

El a făcut asta cu toate fostele lui nu doar cu mine

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu, nu e normal, mai ales fiind fostul. E ok sa va luati lucruri unul altuia si sa va ajutati cu bani din cand in cand, atunci cand este ceva serios, dar ceea ce spui tu, nu e ok.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai si daca e fostul de ce ii dai?

| Drimmero a răspuns:

Dai si tu de pomana unui amarat

| Legion7X a răspuns:

Este și el amărât săracu laughing

| DonEduardo a răspuns:

De ce sa-i dai bani fostului daca nu munceste?