| Deita a întrebat:

Adevarat sa fie ca peste citiva ani de casnicie, relatiea intre sot si sotie se cam raceste, nu e ca mai inainte, apar problemele, copii, si ca urmare dispare si dragostea, este cineva pus in asa situatie?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Pluscus a spus foarte frumos. Este aceeasi dragoste doar ca este o dragoste mai matura si mai responsabila fata de caminul familiei. Daca la inceputul unei casnicii exista iubire, aceasta va exista mereu, mai ales daca vor fi la mijloc si copii, fructul iubirii. Doar ca odata cu anii doi soti trebuie sa isi acorde sprijin, rabdare si intelegere pentru ca vor trece impreuna multe obstacole. Iubirea e mai presus de tot.

15 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Dragostea adevarata o simti la greu! Daca ea dispare la greu, atunci cand apar copiii inseamna ca ea nu a existat vreodata.Pare teorie. dar acesta este adevarul! Peste ani, dragostea imbraca alte forme, dar creste in intensitate-daca asa cum spuneam, a fost de la inceput dragoste adevarata!

Abh
| Abh a răspuns:

Daca de la inceput a fost dragoste adevarata, trecerea anilor nu face decat sa sedimenteze relatia si aceasta sa fie mai profunda si mai matura. Iar copii sunt " cireasa de pe tort".

| JeSa a răspuns:

Buna! Nu sunt inca, casatorita, dar consider ca de motive(banii, copii, etc.) nu ne vom lipsi toata viata, e bine sa lupti(fara sacrificii nu ai nimic) asa ca voi invata sa daruiesc iubire, ca la randul meu sa primesc, cu alte cuv. sa mentin prin comunicare- a salva, intr-un fel sau altul - relatia, demonstrand ca am ramas aceiasi dragoste ca-n prima zi, mereu iubitoare si-n floritoare, hehehe, usor de zis, mai putin de facut(in cazul unora); deci pana la urma compatibilitate de va exista intre cei doi, mereu un scantei ii va mentine casatoria. Succes, pa!

| Linda a răspuns:

Eu sunt casatorita de aproape 13 ani si lucrurile merg tot mai bine. Narcoza, sentimentul imbatator se transforma. Incepe sa fie echilibru si intelegere. La inceput erau mai multe lucruri care nu le intelegeam, ne deranajau unul pe altul, dar acum ne cunoastem bine, am gasit multe solutii prin care ambii sa fim impliniti. Fetita noastra, pe care ne-am dorit-o mult, este un element care ne uneste, ambii am descoperit ca aveam cam aceleasi ganduri despre cum sa fie crescut un copil, deci si asta ne-a unit mai mult (exemplu). O relatie de casatorie trebuie sa se adanceasca odata cu trecerea timpului.

regis
| regis a răspuns:

Se spune ca nu poti pierde decat ce nu ai avut niciodata. Eu cred ca multe din relatiile care se strica dupa cativa ani de casnicie erau de fapt stricate inca dinainte.

| Leea1234 a răspuns:

Dragostea nu dispare niciodata... dar e adevarat ca nu se mai traieste cu aceeasi intensitate ca-n prima zi!

| 31957319 a răspuns:

Nu am fost casatorit, dar sun de parere ca :
-relatia nu se raceste, decat cu voia lor
-nu e ca inainte? probabil doar ca trec anii, in rest nu vad de ce
-problemele (specific romanesc), probleme ai si cand esti singur, eu am trecut mai usor in doi decat singur, acum depinde de persoana.
- la faza ca dispare dragoste, asta eu nu cred, cred ca depinde de cupluri, se plictisesc, sau unul face greseala.
Cum am mai zis, nu am fost casatorit, dar am stat 6 ani cu o fata, la inceput a fost foto model si manechin, iar dupa vreo 3 sau 4 ani pusese cateva kg, dar iubirea mea era la fel, timpul nu face sa te plictisesti, doar sa nu ii oferi partenerului o viata plictisitoare, ci una plina de viata. Caci daca o luati de la inceput pesimist, nu cred ca v-a dura.

| zuzi_4846 a răspuns:

Prima varianta: nu dispare drogostea, dispare curiozitatea, apare obisnuinta.
A doua varianta: oamenii se schimba si poate disparea dragostea.
Cate putin din ambele variante este adevarat, o sa vezi. Alege tu... daca poti. happy

| Adela_9686 a răspuns:

Mai nu stiu ce sa spun, eu nu sunt casatorita, ca nu ma tine un act, dar am o relatie de 3 ani de zile, si sa stii ca s-a cam pierudt dragostea aia de la inceput, si vorba aia nu avem copii sau ceva, si cared ca si intr-o casnicie e la fel, mai ales ca apar si copii

| Andreeagen a răspuns:

Da mai toate familile sunt puse in aceasta situatie. Nu vorbesc din experienta insa din cate stiu eu intr-adevar dragostea dispare uneori apar noi sentimente la fel de puternice... Respectul ar fi unul dintre ele sau cum spune pluscus dragostea se transforma happy
Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic nu se pierde, totul se transforma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A, si sunt o gramada de vorbe haioase despre casatorie, dar eu vreau sa te inveselesc aici cu una a grupului nostru Divertis. ei au scris undeva
nascut :1974 casatorit :1999
Cat despre situatia de care tu zici uite eu am 15 ani de casatorie si maximum de ocazii alaturi de sotul meu. Obisnuim sa spunem amandoi cand lumea vede ce copiii mari avem ca ne-am casatorit cam devreme... da, le raspundem, ne-am casatorit dimineata devreme, pentru ca daca nu merge macar sa nu fi pierdut toata ziua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 18 ani de casnicie, si dragostea e mai puternica decat la inceput, de ce? Pentru ca am inceput sa ne cunoastem, am trait multe impreuna si bune si rele, avem un copil mununat! Daca stii sa ai grija de dragoste, ea infloreste neincetat! Nu moare niciodata daca este adevarata! se raceste daca nu intretii,, focul"dar daca stii sa mai lasi de la tine si el de la sine atunci este totul bine, nu apar certurile care sunt moartea dragostei...si daca mai sunteti si romantici si stiti sa aveti o,, aventura "cu partenerul de viata atunci nu o sa va intrebati ca mai sus!

| seco a răspuns:

Iubita mea Deita, dragostea nu dispare niciodata, ci doar obsesia pe care cateodata o consideram dragoste. Daca ambele persoane sunt indragostite unul de altul nu exista probleme, piedici, etc,; peste toate se poate trece cu usurinta atata timp cat exista dragostea dintre voi, care o sa genereze comunicare, care e cea mai importanta intr-o relatie, apoi intelegere, suport reciproc, etc.Deci aici vorbesc despre dragoste si nu despre relatii oarecare, create din dorinta de a nu fi singuri, interese, etc.Deci ca sa vezi cat de simplu poate fi. Dragostea e ca un gel care face foarte usor drum oriunde si in acelasi timp intareste totul in jurul lui. DAR UNDE DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

| allcream a răspuns:

Am 5 ani de casatorie si sunt in faza in care apar reprosurile, certurile si in final am luat o pauza pentru ca fiecare sa decida ce vrea. Greu, cel putin din punctul meu de vedere. Greseala mea este ca am cerut aceasta pauza si acum regret. Relatia nu cred ca mai are vreo rezolvare. Trebuie rezolvata in cel mai scurt timp si cat mai brusc indiferent de rezultat. Impacarea cea mai convenabila si opusul...

Întrebări similare