anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ai fi de acord ca iubitul/-a tau/ta sa aiba si prieteni de sex opus cu care sa iasa din cand in cand? Ma refer la prietenii 1 la 1, nu la prietenii de grup.

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu, e lipsa de respect si injosire

| Gabriel010 a răspuns (pentru mgtow):

"Lipsa de respect si injosire" - really? Pe asta de unde ai mai scos-o? rolling on the floor), adica a conversa si cu o alta persoana, inseamna injosire, este? Pai cum vrem sa evoluam ca popor in ritmul asta, in conditiile in care la japonezi nici macar menage a trois nu li se pare ceva iesit din comun. Spune-i romanului de menage a trois...

| ania a răspuns:

Nu

| anonim_4396 explică (pentru ania):

De ce?

| anonim_4396 explică (pentru ania):

Observ ca esti o persoana foarte religioasa. Sunt curioasa, este ceva rau din punct de vedere religios in a avea prieteni? Din cate stiu eu, religia ne invata sa ne iubim aproapele. Cum ar putea fi ceva rau in a avea prieteni?

| SilentRain a răspuns:

In cazul in care nu vrea sa mai trăiască, da atunci a-și fi de acord

| Gabriel010 a răspuns (pentru SilentRain):

Din cauza mentalitatilor de genul nu evoluam ca popor... dar ce ma mir, ca nu ai scris corect nici macar aceasta simpla fraza. In ce limba exista "a-si fi?" Nici macar nu se pronunta "asi". E ireal nivelul de INCULTURA in tara asta, de primitivism nici nu mai vorbesc...

| sofisis a răspuns:

Da. Mai ales daca sunt de dinainte sa ma cunoasca pe mine.

| Brizbriz a răspuns:

Chestia, EFECTIV, se reduce la incredere, ai incredere in prtener(a) si in relatia voastra... SAU NU... PUNCT (nu mai exista NIMIC altceva)

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Când un bărbat și o femeie sunt căsătoriți tot ceea ce ar trebui să conteze este el și ea.

| Kiran a răspuns:

Atat timp cat imi explica detaliat ce vor face si imi elimina factorii de stres gandindu-ma ca poate o sa il ravneasca. e okay =]]
Daca nu... o sa apara certuri, suspiciuni si se duce totul pe rapa.

| Yparisa a răspuns:

Normal, ce naiba, e o relație, nu o cușcă.

| Gândesclarece a răspuns:

Da, draga mea e ceva normal, doar nu ai vrea sa vorbească numai cu tine și să stea că s ar plictisi dracu de tot.

| Gabriel010 a răspuns:

Personal, da. Absolut da. O prietenie nu inseamna neaparat iubire. Si chiar daca inseamna, uneori e frumoasa si o iubire impartasita ( cel putin fantezista, insa romanii stau cam prost la capitolul asta happy ) Orice raspuns care iti infirma intrebarea il consider drept unul primitiv, din toate punctele de vedere... nici nu era vorba de o alta relatie ( cred ca daca era vorba de o relatie, explodau primitivii)...

| Flavyuseduard a răspuns:

Depinde de ce stabiliți la început, și alta varianta e sa cunoști bine persoana sau sa te aștepți la orice, dar cel mai important e sa vorbiți între voi.

| anonim_4396 explică (pentru Flavyuseduard):

Era doar o intrebare conversationala. Nu cautam sfaturi. happy

| Flavyuseduard a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci nu o lua ca pe un sfat happy putem face conversațiehappy