"Lipsa de respect si injosire" - really? Pe asta de unde ai mai scos-o? ), adica a conversa si cu o alta persoana, inseamna injosire, este? Pai cum vrem sa evoluam ca popor in ritmul asta, in conditiile in care la japonezi nici macar menage a trois nu li se pare ceva iesit din comun. Spune-i romanului de menage a trois...
De ce?
Observ ca esti o persoana foarte religioasa. Sunt curioasa, este ceva rau din punct de vedere religios in a avea prieteni? Din cate stiu eu, religia ne invata sa ne iubim aproapele. Cum ar putea fi ceva rau in a avea prieteni?
Din cauza mentalitatilor de genul nu evoluam ca popor... dar ce ma mir, ca nu ai scris corect nici macar aceasta simpla fraza. In ce limba exista "a-si fi?" Nici macar nu se pronunta "asi". E ireal nivelul de INCULTURA in tara asta, de primitivism nici nu mai vorbesc...
Chestia, EFECTIV, se reduce la incredere, ai incredere in prtener(a) si in relatia voastra... SAU NU... PUNCT (nu mai exista NIMIC altceva)
Când un bărbat și o femeie sunt căsătoriți tot ceea ce ar trebui să conteze este el și ea.
Atat timp cat imi explica detaliat ce vor face si imi elimina factorii de stres gandindu-ma ca poate o sa il ravneasca. e okay =]]
Daca nu... o sa apara certuri, suspiciuni si se duce totul pe rapa.
Da, draga mea e ceva normal, doar nu ai vrea sa vorbească numai cu tine și să stea că s ar plictisi dracu de tot.
Personal, da. Absolut da. O prietenie nu inseamna neaparat iubire. Si chiar daca inseamna, uneori e frumoasa si o iubire impartasita ( cel putin fantezista, insa romanii stau cam prost la capitolul asta ) Orice raspuns care iti infirma intrebarea il consider drept unul primitiv, din toate punctele de vedere... nici nu era vorba de o alta relatie ( cred ca daca era vorba de o relatie, explodau primitivii)...
Depinde de ce stabiliți la început, și alta varianta e sa cunoști bine persoana sau sa te aștepți la orice, dar cel mai important e sa vorbiți între voi.
Era doar o intrebare conversationala. Nu cautam sfaturi.
Atunci nu o lua ca pe un sfat putem face conversație
Effy35 întreabă: