| Fetitsa123 a întrebat:

Ai inima buna?

Semnati petitia impotriva uciderii cainilor si a pisicilor.

http://www.facebook.com/event.php?eid=127295884011678&no tif_t=event_invite

5 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Unicul drept al animalelor este de a-mi servi mie drept hrană. Un drept care derivă din acesta este de a nu mă încurca.

Restul e bullshit de umezit fetiţe de 13 ani.

| Simo0 a răspuns:

Cum să faci aşa ceva? Animalele sunt şi ele nişte suflete, ca şi noi. Dacă vouă v-ar face aşa ceva nu aţi suferi? @Ionait gândeşte-te că poate câinii care te-au atacat au făcut-o din cauza fricii, crezi că lumea nu-i loveşte şi îi atacă? Mie milă de bieţii câini! Doar când te uiţi cum te privesc cu ochii lor nevinovaţi îţi vine să plângi. Unii nici nu îşi dau seama prin ce chinuri cumplite trec! Pentru asta, doar noi, OAMENII sau mai bine zis ANIMALELE CU DOUĂ PICIOARE suntem de vină!

| Ionait a răspuns:

Nu. In calitatea mea de om muscat de 2 ori de caini vagabonzi sustin eutanasierea acestora.

| Ionait a răspuns:

1. Numele meu e Ionait, cu "i"
2. Nu am spus ca a fost acelasi caine, si nu, nu eu i-am starnit daca asta vrei sa spui. Au sarit la mine din senin.

| ioanadanny a răspuns:

Lonait scuze dar un caine vagabont nu te musca de doua ori asa simplu.sunt o groaza de caini pe strada si chiar fug de tine.eu nu pot percepe cum un 2 caini sa te muste asa din senin.si oameni saraci care dorm seara pe strada aia de cum traiesc? haaa?