anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ai mei pur si simplu nu ma lasa sa merg la el nici cum frate.M-a chemat azi sa-i reformatez laptopul si o inceput sa-mi faca scandal ca ce e aia sa merg eu la "feciori" acasa. AM 16 ANI si ei cred ca ii ca pe vremuri? Rar ma cheama la el, da si cand o face are nevoie de ceva.Sa ii reformatez un laptop, atat. Nu ma intind cu el nu nimic.De obicei el vine pe la mine la un film etc.Mama il cunoaste de cand suntem impreuna de 1 an jumatate, si mai bine de atat.Ce sa fac? ca ea ii comunista si are gandirea aia veche.M-a lasat o singura data 2 ore si chiar si atunci tot dadea mesaje si ma suna: da sigur nu se leaga de tine? Da ai grija sa nu-ti faca ceva, sa nu se lege de tine.
Va dati seama ce prost ma simt? Ce sa fac sa ma lase? Nu mi se pare normal si lui nu ii convine.O intelege ca are gandirea respectiva etc, dar sa tot vina el MEREU cate 1 km si eu sa stau cu mainile in buzunar nu ii convine.Deja s-a plictisit sa tot vina la mine. Ca si mama tot intra pe usa din 10 in 10 minute cu motive tampite.
Ce sa fac? Cum sa fac sa ma lase? Nu vreau sa merg in fiecare zi da macar o data la 2 sapt.

5 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Îi spui că marele pas de care se teme așa mult l-ai făcut și nu e motiv de îngrijorare.

| Sfinnx a răspuns (pentru LoveSleep):

Dar nu l-am facut. PRobabil mi-ar da in cap.

| MskDesign a răspuns:

Probabil nu ai simtul responsabilitatii si tin sa dau dreptate la parinti.Stii cate lucruri urate se intampla la fete de varsta ta?

| xcutiepiebiax a răspuns:

Stii,nu vreau sa fiu rautacioasa ci doar realista. Poate mama ta a avut o intamplare nu chiar fericita cu un baiat pe vreamea cand a fost tanara si poate nu vrea ca si tu sa ti se intample asta.
Sau doar poate nu le-ai dovedit ca esti destul de sigura pe tine, ca esti destul de matura incat sa le demontrezi ca iti poti alege singura decizile tale. Aratăle ca esti matura, independenta.Desprinde-te incet cu incet de ei.
Sper ca te-am ajutat!

| Sfinnx a răspuns (pentru xcutiepiebiax):

Si cum sa fac asta? Ca pentru ei sunt doar un copil orice as face.
-_-