| Fernando9Torres a întrebat:

Ai mei sunt in prag de divort,iar eu sunt la mijloc,si presiune-i foarte mare(trebuie sa aleg cu cine sa stau), ce sa fac? fara raspunsuri gen: cu cine te intelegi mai bine, pentru ca nu pot face diferenta sad

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ti-as sugera mama!
Intotdeauna mama este mult mai apropiata de copii ei decat un tata, mai ales daca isi gaseste o amanta si aia vine si cu copii ei in relatie.

| UnBroken2016 a răspuns:

Mama ta

| BeautifulSunflower a răspuns:

Gandeste-te : Cine pastreaza domiciliul tau actual? Daca vrei sa ramai la domiciuliul tau actual, si sa nu schimbi scoala, eventual prietenii, ramai cu parintele respectiv. Daca vrei o schimbare majora, stai cu parintele care pleaca. Gandeste-te si cu cine ti-ar fi mai bine. Cine a stat langa tine cand ai fost bolnav, cine te a ascultat mereu? Imagineaza-ti viata alaturi de stilul de viata al ambilor parinti, si alege-l pe care ti ar placea mai mult. Acum nu uita ca vei sta week-end-ul la celalalt parinte, deci nu e un capat de lume. Si daca ti-e teama ca daca il alegi pe unul, si celalalt se va supara, sa nu iti mai fie, atata timp cat amandoi au vrut sa divorteze, si au asumat faptul ca, s ar putea ca si copilul lor sa nu mai stea cu ei. Daca unul dintre parinti e mai abuziv de fel, alege l pe celalalt. Gandeste te la fiecare detaliu din personalitatea lor. A, si de ex, daca unul dintre parinti are un salariu foarte foarte mic, alege-l pe celalalt, deoarece nu cred ca ai vrea sa ii ingreunezi situatia parintelui respectiv. Daca amandoi au un salariu rezonabil, nu te mai gandi la asta.