N-as vrea.As vrea sa ma schimb pe mine dar nici asta nu pot.Sau poate ca nu vreau
Cred ca lucrul asta e o misiune imposibila.
As vrea sa fie mai mult respect intre oameni si sa nu mai existe vorbe, comentarii, invidie despre viata celorlalti, mai ales nestiind cum stau lucrurile cu adevarat. Si nu in ultimul rand, oamenii sa aiba mai multa credinta si incredere in Dumnezeu.
Un arhiepiscop la adanci batraneti spunea:
'Toata viata m-am luptat sa schimb lumea. Cu trecerea anilor m-am gandit ca poate ar fi bine daca as reusi sa schimb doar tara mea. Dupa alti ani m-am gandit ca ar fi bine daca macar familia mi-as schimba-o. Acum ca sunt in pragul mortii ma gandesc ca poate ar fi fost bine sa incerc sa ma schimb macar pe mine si poate atunci as fi avut sanse si in celelalte domenii.'
Dar tu cum ai schimba limba romana?
Cat despre lume, ar fi o multime de schimbari : de la cea mai importanta pana la cea mai putin importanta.
In primul rand nu as mai creea oameni, fara oameni lumea ar fi perfecta numai animale de toate tipurile, sa fie toate blande, sa nu se omoare intre ele, sa fie toate ierbivore si iarba sa fie destula as face o lume fara cutremure, catastrofe naturale, doar pace, liniste, vreme frumoasa, ploaie la nevoie
Lumea sa fie exact ca in filmul Avatar. lumea perfecta :X fara tehnologie si alte tampenii
Eu mi-am ales ca scop in viata sa schimb lumea. In lumea pe care vreau sa o creez, oamenii incearca sa devina mai buni, sa se imbunatateasca pe ei insisi, sa atinga perfectiunea. Desi perfectiunea nu exista, incercarea de a o atinge te transforma intr-o persoana mai buna si ajuta la crearea unei lumi mai bune nu doar pentru tine, dar si pentru intreaga omenire. In lumea mea, oamenii sunt mai preocupati de lucrurile care chiar conteaza in viata, nu nimicuri materiale, ci sufletul, mintea. Toti oamenii sunt exploratori in propriul lor fel, fie ca exploreaza universul, stiinta, sufletul uman, ei cauta sa inteleaga misterele lumii, dar nu doar cu logica rece ci si cu caldura suletului. Aceasta este lumea mea, asta cred ca ar trebui sa fie mentalitatea omenirii, asta este lumea pe care o vreau. Indiferent cum ar suna ceea ce tocmai am spus, as vrea ca toata lumea sa-si deschida mintea ca orice este posibil, trebuie doar sa crezi.
Sall...pai as vrea sa o schim astfel:oameni cinstiti...etc.nam timp