| evafanaruto a întrebat:

Aici e de bunica ea urla si se enerveaza daca urlu inapoi, daca-i zic ceva zice ca ea nu urla, si ca eu am urlat si doar ea ca ea nu aude da pe mine ma aude si cand vorbesc cu un pic mai tare decat normal. Ea da ordine la toata lumea minte cat cuprinde si niciodata nu asculta sau mai si vorbeste peste tine sau se face ca nu vorbesti cand ea vorbeste. Si nu pot sa fac nimic ca ajunge subiect de barfa. M-am saturat daca vorbesc cu ea despre asta nu ma asculta si se face ca ploua a si cand ma asculta ea nu a facut asa ceva. Sunt disperata nu mai pot si nu pot sa o evit ca vine la mine sau daca plec imi transmite prin urlat ce are ea de zis. daca nu fac urla la mine de ma surzeste. Dar sunt treburi mizerabile de care ea nu are chef.Va rog muuulllltttt ajutati-ma pe mine ma.Si sa se stie are 64 de ani, iar eu 10.Va rooogggg! 11

Răspuns Câştigător
| lollopop a răspuns:

SI eu am probleme cu bunica, e foarte enervanta. Tipa la mine si eu ii comentez, iar cand vine taicamiu nu se mai poarta asa cu mine. Uneori nu mai suport. Yo incerc so evit si no bag in seama.Mai bine daca nu-i vorbesti.

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se spune - si se pare ca este adevarat - ca batranii dau in mintea copiilor, asa ca nu te mira ca bunica-ta are asemenea comportare.
Trebuie sa respecti varstnicii, mai ales ca ti-e bunica, sa te comporti frumos cu ea si sa-i arati ca o iubesti. Gandeste-te ca si tu gresesti - urli, faci ceva gresit(lucrurile bune, de obicei, nu ajung subiect de barfa).
Vezi sa nu fie ca in zicala: "Vede paiul din ochiul altuia si nu barna din ochiul sau."
In concluzie este bine sa fii mai toleranta si draguta cu bunica ta, chiar daca esti inca un copil. Totdeauna, inainte de a spune sau face ceva, trebuie sa te gandesti daca tie ti-ar placea sa-ti spuna/faca altcineva la fel. Cred ca ai auzit zicala: "Ce tie nu-ti place, altuia nu face."
S-auzim numai de bine!

| EUSIATIT a răspuns:

Draga mea te inteleg dar asta e viata eu sunt aproape bunica si nu pot purta un dialog cu mama me acare face acelasi lucru dar... are 80 de ani dar ea e sefu,,, si e si bolnava dar ne scoate la tabla pe toti nu poate merge e bolnava dar gura e fff buna

| elena a răspuns:

Draga mea de 10 ani, batranii sunt greu de inteles, de fapt ei de fac neintelesi de cei din jurul lor. Ei intotdeauna stiu tot, desi nu stiu, ei intotdeauna au dreptate, desi nu au... uita ca au fost si ei copii odata si primeau acelasi tratament de la parintii si bunicii lor.
Ce sa-ti spun? Incearca cat poti de des, sa nu te intalnesti cu ea, iar cand ea iti vorbeste, rapunde-i pe un ton scazut sau cat de cat moderat, nu-i da motiv de cearta, ca sa ridice tonul la tine, fiindca observ ca acest lucru te enerveaza nespus de mult. Povesteste parintilor ce comportament are bunica fata de tine, poate se va rezolva ceva. Si inca ceva intreab-o pe bunica ta, de ce nu seamana cu bunicile din peziile si povestile citite de tine?
Esti foarte micuta, nu incerca sa "te lupti" cu ea, pentru ca nu vei avea sanse de reusita, asa este ea si nimeni, nu-i va schimba modul de comportare vreo data. Cu atat pot sa te ajut...

| candycarrie a răspuns:

E cu 54 de ani mai batrana ca tine, crezi ca mai are rabdare? nu ai ce face.asa o sa fi si tu.nu tzipa la ea, inapoi, las'o sa urle, du'te in alta camera si spune'i ca bine, incearca sa o ajuti la unele chestii, normal ca nu mai are chef sa tot faca, e batrana si obosita.

| PapyZ a răspuns:

Inregistreazo pe ascuns cu telefonul si aratale parintilor tai ce iti facewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu o mai suport dar nu am ce sa fac ai rabdare sa pleca sa nu stiu dar eu ma bat pur si sipmlu cu ea si ceca dupa aia o doare inima nu ma pasioneaza sa se duca dracuuuuu