Salut,
Eu ma gandesc ca tu inca o iubesti acolo undeva. Problema este ca in 10 ani oamenii se schimba enorm de mult.
Si ea are nevoie teoretic de o relatie stabila, problema ei este ca nu se poate deschide si dedica unei singure persoane.
Cred ca greseala ta este ca faci un mix intre fata si prietenia de atunci si femeia si relatia rece de acum.
Ori le desparti odata pentru totdeauna, ori incerci sa le impaci. Nu poti sa mergi cu fundul in doua barci. Genereaza suferinta.
Asa ca alege: ori vrei sa vezi daca poti sa mai incalzesti ceva, ori o lasi odata in pace si gata.
Parerea mea e ca n-o sa va intelegeti niciodata. Si ca prieteni voi sunteti intr-un stres continuu. Eu am ceva experienta ca sa pot zice ca e asa. Nu mai bine ti-ai gasi una pe placul tau? Si sa o lasi si pe sa o faca, adica sa-si gaseasca un partener? Sa o lasi in pace adica?
Interesanta naratiune, dar oricum, dupa toate astea, pe tine te intereseaza faptul ca nu te-a blocat pe functiile respective? in fine nu ma bag dar daca tii asa de mult la asta inseamna ca mai simti ceva pentru ea.
Asta inteleg din ce ai scris mai sus.
Daca nu te mai intereseaza nu te mai intereseaza si cu asta-basta, treci mai departe, esti om in toata firea.
Frate si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare! Dar am avut orgoliu si i-am dat "eject" din prima! Nu e de tine si daca esti si sofer international am mai multe pretenti de la tine! Si apropo primul e ala care o... bye-bye!