| Elliy a întrebat:

Ajaa decii am avut un prieten Catalina si m-am despartit de el acum 1-2 saptamanii.eu inca tin la el si vreaauu sa stiu cum ppot sa afluu dacaa incaaa tine la mine sau macarr daca a tinut.si dupa ce ne-am despartit el a inceput la scoala sa facaa mijtourii ca sunt urata si chestii, SUGESTII va rog mult de tottbatting eyelashes

12 răspunsuri:
| valla a răspuns:

Cat timp ati fost impreuna? si daca a tinut tu trebuie sa stii asta, daca pe parcursul relatiei l-ai cunoscut catusi de putin si daca la scoala vb asa de tine, ia-l de o parte si vb cu el daca tot ce zice e adevarat

| Elliy explică (pentru valla):

Am fost 3 luni jum impreunaaa da si eu simt dupaa cum vb el cu mine ca incaa ma placee da astaa nu stiuuu sigurr si vreauu sa afluuu

Am fost 3 luni jum impreunaaa da si eu simt dupaa cum vb el cu mnee ca incaa ma placee da astaa nu stiuuu sigurr si vreauu sa afluuu

| valla a răspuns (pentru Elliy):

Da-i un msj, ceva de genul:nu stiu ce te-a facut sa te schimbi asa, eu inca te plac si stiu ca si tu la randul tau imi porti acelasi sentiment...vezi ce reactie are dupa msj asta, bafta!

Fazahh e ca euu m-am desp de ell big grinlaughing)

Si daca ai facut pasul asta de ce il mai vrei inapoi? stii de ce pentru ca te trateaza cu indiferenta si nu stiu, nu krd k te mai vrea inapoi sau cel putin o perioada.

Gtaa ne'am impacattt :X:X:Xbig grin

| ydaa a răspuns:

Ce ratat s-a facut prost singur! daca tocmai sia facut fosta gagica urata eee un ratat apropo asta nu-i adv in orce caz inainte de a va combina nu te credea asa crede-ma! oricum daca face mijtouri si ii place sa te enerveze inseamna ca tine la tine pentru te tachineaza si asta inseamna canu te poate scoate din cap si se oftica pe tema asta! oricum tu fi fata desteapta si evital dintr-o data brusc si o sa se intoarca el la tine!

| Elliy explică (pentru ydaa):

Astaa fac...da tot nimic si le-a zis prietenelorr luii chestii si acum si elee se iau de mine...cicaa el in timp ce era cu mine mai eraa inca cu unaa si chestii de genu'.

Urat din partea lui daca face asa si zice asa ceva,parerea mea este sa-l lasi in pace,fii mai indiferenta te asigur eu k asta doare cel mai tare,nici macar cand il vezi numai merita privit, fa-te ca te uiti in alta parte, evita-l

Mersii pentru sfatt happy

| ZipercooDe a răspuns:

Daca tinea la tine e logic ca nu incepea acum sa faca misto de tine.laughing