Daca nu stii/poti sa te exprimi si ai prieten, inseamna ca arati bine Asta, sau si prietenul tau e ca un peste (adica mut)
Oricum, se putea si mai rau...
Da-mi id-ul tau pe privat si acolo putem vorbi mai multe:* si eu am trecut prin ceva asemanator, si stiu cum ii
Cine crezi ca o sa citeasca romanul asta...Ti-ai scris toata viata aici pardon ti-ai scris viata de la mainuta in prezent.
Nu am incercat sa scriu toata viata. Eram intr-o stare atat de urata incat se poate vedea disperarea in ce am scris. AM o problema care ma da in jos de la multe lucruri.
Te inteleg perfect. Chiar am citit cu interes ce ai tot ce ai scris si mi-am dat seama ca trec prin aceeasi probilma. Daca vreodata gasesti 'cheia', impartaseste-o si cu noi te rog. Ai grija de tine!
Prin simplul fapt ca ai postat aici dovedesti ca e o lipsa totala de incredere in tine. incearca sa iti schimbi modul de viata..incearca sa te retragi de viata virtuala si sa iesi mai des alaturi de prieteni ...schimbarea se face in timp ..in functie de ce persoane ai in jur
Daca vrei da.mi si tu id-ul tau sa vedem ce iese, sa vad cu ce te pot ajuta chiar daca numai cu sfaturi.
Da. Iata si tu da-mi id-ul, sa discutam!
Anaoi_13h