Asa ceva se intampla doar in filme.pakat,,
pai spune-i cat de mult il iubesti si ca diferenta de varsta nu conteaza...
spune-i cat de fericita eesti cand esti cu el,, si ce simti tu... spne din inima si daca el vrea sa fii fericita sa te lase sa continuati relatia.
Nu sunt prea experimentata in astfel de cazuri. dar cred ca cel mai bine ar fi sa incepi sa ai o relatie foarte stransa cu tatal tau. iar dupa un timp sa incerci sa-i arati cele mai bune parti ale prietenului tau. cu timpul probabil va intelege ca tu il iubesti si cum spuneai. ti-ai da viata pentru el. totul e sa stii sa-i abordezi imaginea prietenului. spre exemplu. daca tatalui tau ii place un lucru si ii place si prietenului tau. poti spune: "si lui X ii place acest lucru. de descurca foarte bine in arta acestei. (ce`o fi) "si mult imi multe chestii. cred ca tatalui tau ii va placea ca are aceleasi gusturi ca el (chiar daca nu are. zi`o si tu. e spre binele vostru)si poate ca, cu timpul va accepta relatia voastra. ti-a spus. nu sunt experimentata dar. eu asa as proceda la tata cred ca ar functiona. in special dacamai esti si singura la parinti. aatunci nu iti poate scoate ochii cu fratele sua sora. " ca el respectiv ea nu`i asa. tu de ce trebuie sa fii?"(gen. asta iti poate spune). sper ca ce`am spus eu aici te va inspira si ajuta.(nu sunt in stare sa dau sfaturi deci. e doar un mic ajutor) succes
Sa stii ca parintii nu ne vor rau niciodata. Totusi, tatal tau exagereaza enorm! El vrea sa te protejeze, sa iti fie bine, dar nu stie sa iti arate asta, propozitii ca "bag cutitul in voi" cu are ce sa caute din cartea unui parinte bun si iubitor. Acum depinde si cati ani ai tu, daca ai peste 18 ani, deja nu se mai pune problema "ce ma fac?! nu-l place tata", pentru ca mai devreme sau mai tarziu, tu vei trai viata alaturi de barbatul pe care il alege inima ta, si nu tatal tau. Bafta! :*
Dar ce spune mama?
daca prietenul tau e in stare sa te intretina.int-o zi.kind tata nu e a casa sa iti faci bagajele si sa pleci la el, lasindui o skrisoare. poate nu crede in iubire ca nu vede fapte. pacat ca nici nu vrea sa-l cunoasca.
cam najpa situatsia...
Pai. parerea mea e sa gasesti mOmentuL pOtrivit. adica mnO sa nu fie nervOs dar nici prea fericit [ I`ai putea distruge fericirea ]. si iL iei deOparte si ii spui cu Lacrimi in Ochi " Uite tata, eu te iubesc. si iti muLtumesc ca m`ai facut. dar prObLema este ca eu iubesc un baiat fOarte mult. si si eL ma iubeste La feL de mult! daca ma iubesti si tu pe mine trebuie sa iL accepti si pe eL pentru. ca si tu La randuL tau ai iubit`O pe mama si nu cred ca ti-ar fi cOnvenit sa iti strice parinti tai reLatia cu ea! Cu timpuL iL vei cunOaste si. vei vedea ca nu e un baiat asa rau cum spui tu! Daca nu`L accepti pe eL ins ca nici pe mine nu ma accepti!" MuLt succes :*.
Am vorbit cu el de mai multe ori si mereu mi-a facut panarama, numai amenintari peste amenintari, ca se duce la el la unitate si vorbeste cu comandantu sa il de-a afara, ca il baga la corupere de minori...de aceea am hotarat sa ma ascund relatia sa numai am discutii cu tata... dar m-am saturat si eu si iubitul meu sa ne ascundem
acum vreo 3-4 luni l-a sunat pe iubitu meu si i-a sp ca baga in el toate cele 4 cutzite cu care transeaza fripturile(tata este bucatar-ospatar)pe mine cica ma joak in picioare...ca daca e nevoie face puscarie pentru noi
imi este greu sa port o discutie cu tata mai ales ca daca incepe sa sp ceva rau de iubitu meu sau de noi incep sa plang instantaneu((
Incearca sa fii tare, ai sprijinul iubitului tau.Nu cred ca fugitul de acasa ar fi solutia cea mai buna. Daca nu ai inca nici 18 ani, mi se pare ca esti prea tanara sa iti iei viata in propriile maini.Tot ce poti face e sa mai ai putina rabdare, sa te comporti frumos cu tatal tau si sa incerci sa vorbesti cu el cat mai mult si cat mai deschis, nu neaparat de relatia ta cu iubitul tau.Nu trebuie sa fie acest subiect principalul subiect de discutie dintre voi doi. Apropiete de el, arata`i ca poate avea incredere in tine. Cateodata, taticii de fete, sunt prea gelosi si prea egoisti cand vine vorba de fetita lor, si nu accepta ideea, ca intr-o zi va trebui sa ne lase sa ne luam zborul din cuib.Sunt prea posesivi.Incearca sa le iei toate cu calm, nu te enerva, si ce e mai important, sa nu plangi de fata cu tatal tau chiar daca va vorbeste pe voi 2 de rau, asta il va face sa fie si mai mult impotriva iubitului tau, crezand ca el este mai important pentru tine, decat proprii parinti. Dar mamica ta ce spune? Ea in care tabara este?
Nu are rost, cred eu, sa speri ca tatal tau va fi de acord cu voi cel putin pana esti minora si poate sa va ameninte. Sfatul meu e sa nu-l mai consulti in aceasta problema, sa nu rupi relatiile cu prietenul tau, dar sa-i ceri lui sa aiba rabdare pana esti majora! Daca te iubeste va astepta inca putin apoi eu zic sa mergi cu prietenul ca sa-l lasi si sa scapi de un asa parinte. Nu merita sa-ti distrugi viata ascultand de el!
Mama...offf.si ea e cu mai multe fetze.la inceput a fost de acord, dupa aia a fost de partea tataluiriar de la o vreme cand nu am rezistat si am cedat nervos.plangeam ca un copil mic nu puteam sa leg 2 cuvinte din kuza la suspine si am vorbit cu ea ca nu am nici un sprijin din partea ei ca nici macar ea sa ma inteleaga(mai degraba vorbesc cu bunik care m-a crescut pana la 11 ani decat cu mama)s-a mai dat pe brazda e mai intelegatoare dar tot nu am incredere in ea sa vb cu ea sa ii sp ce am pe suflet stiind cat rau mi-a facut si ea impreuna cu tata.intr-o perioada de timp mi-a luat telu vreo 3 luni ca sa numai pot vorbi cu iubitul meu...asa numitii mei parinti cred ca nu ar face atata rau cat mi-au facut mie nici unui staini.am indurat prea multe umilinte din partea lor.
m-au dus la politie ca sa depun reclamatie ca il las in pace pe iubitu meu in caz contrar v-a avea de-a face cu politia
NU STIU INCOTRO SA O IAU
Pai asta imi tot spune sa plec daca nu-mi convine si intr-o zi am facuto...numai eu stiu umilintele din ziua aia numai eu stiu ce am indurat...acum imi spune plec si daca vreau sa plec nu ma lasa.si daca as plec ar trebui sa plec fara nici un bagaj.pentru ca am vrut sa plec cu bagaje si s-a dus la politie si a sp ca i-am luat lucruri din casa, acele lucruri fiind numai imbracaminte de-a mea
O singura data a vb cu el fata in fata... pot sa si spun ca nu-l cunostea personal. el in cunoste doar din auzite, doar de un var de al meu care i-a inplut capu numai cu prostii...de la accidentu ala iubitul meu pentru tata este un nenorocit. tata asculta numai de vorbele rele(doar legate de accident) care se aud cele mai multe inventate de tata ca sa isi poata sustine punctu de vedere si sa aiba pe ce sa baza.toate vb pe bune pe care le aude le pune la "CUR"(scuzati-mi expresia)dar asa sp el.
Vai ...saraca de tine. se pare ca nu prea ai ajutor din partea nimanui.nu stiu in ce accident a fost implicat iubitul tau, dar nu cred ca tatal tau ar trebui sa reactioneze asa. Poate reactiile lui nu se bazeaza doar pe acel accident sau pe vorbele altora.Ar trebui sa il lasi in pace, sa nu le mai vorbesti de prietenul tau, sa incerci sa mai tii putin secreta relatia, insa fugitul de acasa nu e o solutie.Gandestete ca pe acest pamant parintii sunt cei care ne iubesc cel mai mult.Si daca ne ranesc, si ne fac rau, fac asta pentru a ne proteja.Intradevar,parintii tai exagereaza, dar incearca sa lasi timpul sa rezolve aceasta problema.Nu te mai consuma, ca ai putea termina rau.Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu cineva foarte deschis despre tot ceea ce simti, cu cineva in care poti avea incredere si care e dispus sa te asculte si sa te sfatuieasca, caci daca tii in tine tot, nu e bine, ai putea cadea intr-o depresie urata
Eram nevoita sa plec de la scoala(din buzau) la servici la el(la braiala)ca sa il pot vedea.
A fost la petrece si a s-a imbatat si a plecat cu masina si a intrat in fundu unei altei masini
Da banuiesc ca nu a patit nimeni nimic... un accident oricui i se poate intampla.Cred ca accidentul e doar un motiv, si atitudinea tatalui tau se datoreaza altor factori. Oricum, cel mai bine ar fi sa nu ii mai pomenesti tatalui tau nimic, sa lasi timpul sa treaca un pic, sa nu mai fie asa tensionat, si dade vei putea rezolva cumva situatia. Oricum, sa fugi de acasa ar fi cea mai proasta decizie, avand in vedere atitutinea tatalui tau.Iti dai seama ca ar pune toata politia pe urmele voastre, si ar mai rezolva sa primeasca iubitul tau si cativa ani de inchisoare pentru rapire de minori
aici mereu vei gasi pe cineva care sa te inteleaga si cu care sa poti discuta >
Nu stiu ce virsta ai. daca esti majora ok faci ce crezi,. dar atentie sa nu dai gres aptfel nu te mai poti intoarce acasa. PLeci si ti traiesti viata iti iei toata responsabilitatea pentru ca sa te poti descurca si gata sa fii fericita cu iubitul. dar sa mai stii un lucru de la o mama.[dragostea trece prin stomac si atunci cind nu vei avea ce minca unde sta sa mai faci si un copil... sa nu uiti asta ca vor veni si greutatile si atunci s ar putea sa uitati de ...acea iubire sa vina certuri etc etc. si acasa nu te poti intoarce
Mi-e foate greu ...eu st intre ciocan si nicovala...am ajuns la concluzia:ZIC K EI SI FAC K MN.cu toate ca iubitu meu o sa se supere putin ca nu o sa-i sp iarasi ca suntem impreuna
El ar trebui sa fie primul care sa te inteleaga si sa nu se supere pe tine... tu si asa faci multe sacrificii ca sa fii cu el, ar trebui sa fie alaturi de tine si sa te incurajeze, nu sa faca preiuni asupra ta explica`i cum stau lucrurile si ca efectiv nu ii poti spune inca nimic tatalui tau.Prietenul tau de ce te tot preseaza sa ii spui tatalui tau despre relatia voastra? Cand oricum stie ca nu e de acord.Ar trebui sa aiba mai multa rabdare
E cam. nasoala situatia eu ti-am zis. incearca sa te apropii mult de el si spune`i -cum spunea riri-cat de fericita esti cand esti cu el si ce simti tu pentru el. si el pentru tine. ai incredere in el si el in tine. si incearca sa-l intelegi de ce nu va vrea impreuna el isi protejeaza fetita. e ceva normal. mai ales la fete. nasol moment
Lzza iubitu meu ar vrea sa ii spun ii sp tatalui meu ca iar suntem impreuna pentru ca el crede ca o sa se schimbe tata si nu o sa mai fie nevoie ca uneori cand ma intalnesc cu iubitu sa gasesc anumite pretexte
iubitu meu vrea sa ma ia la mare si el crede ca daca eu o sa vb cu tata si prin absurd sa fie de acord cu rel noastra o sa ma lase si la mare... dar pe de alta parte e constient si iubitu meu ca daca am plecat cu el am plecat definitiv
Da, e o situatie aiurea.Esti presata din ambele parti. Daca taticul tau reactioneaza asa urat, auzind de iubitul tau, ar mai trebui sa astepti pana sa ii spui "vestea "cea mare. Oricum, daca pana acum a fost asa ferm in pozitie, nu cred ca prin minune si-ar schimba atitudinea si ti-ar da si voie sa mergi la mare cu iubitul tau. Tot ce poti sa faci, e sa mai astepti un pic, zic eu, si sa incerci sa il imblanzesti pe tatal tau, sa ii dai argumente si dovezi, ca iubitul tau nu e un baiat rau. Dade va deschide si tatal tau odata ochii si isi va da seama ca tot ce reuseste sa faca prin atitudinea lui este sa te faca pe tine sa suferi, nimic altceva
Va multumesc tuturor pentru toate sfaturile si parerile voastre
sper sa fie bine pe viitor
va pup:*:*:*
Si eu sper sa fiti bine in viitor...
astept sa ne povestesti ce se intampla in continuare :*
te-am pupat si numai bine
Vreau din tot sufletu sa va povestesc numai de bine...mersi mult mult lzza:*:*:*:*