| Ground_Under_1975 a întrebat:

Ajutati-ma! De o luna sunt plecat din tara, am o relatie de 7 luni cu o fata, era super ok cat am fost acasa, ne vedeam des, toate bune si frumoase, nah, cate o cearta ca in orice relatie, da nu in exces, ok...de cand sunt aici, certuri in fiecare seara, deci va dati seama ce inseamna sa fii in tensiune tot timpu? de la certurile astea am prins si o boala pe sistem nervos, se poate trata, oricum nu asta e important, am incercat sa o rezolvam cumva, i-am zis ca nu mai suport cearta ca imi face rau, ea nimic, are felu ei de a fi, se supara din nimicuri, e sensibila, plange din orice, precizez, are 17 ani si eu 18, mi-a zis de cateva ori ca se omoara ca ea imi vrea binele si bla bla bla, ca oricum, nu se poate altfel decat sa se omoare ca sa imi fie mie bine, ca daca ne-am desparti nu ar mai trai, si chestii de genu, deci, eu nu as mai vrea genu asta de relatie, da mi-e frica sa nu o am pe constiinta dupa, un sfat? o idee ceva? fara ironii, ca nu e frumos

Răspuns Câştigător
| MariaMirabell a răspuns:

Sontet foarte tineri amindoi si daca ea te santajaza in felul asta, cu suicidul nu e deloc ok. Incearca sa ramii cit poti de calm, explica-i ca nu te ajuta si nici nu e un gest de iubire din partea ei constringerea si santajul cu suicidul si in plus atitudinea ei nu aduce bine pentru niciunul din voi, doar gindul la suicid e un pacat enorm in fata lui Dumnezeu ce tine departe de amindoi bunavointa si ocrotirea ce doar el v-ar putea da in conditiile in care va gasiti. Daca e posibil, nu ezita sa te intorci in tara cu ea si avind in vedere ca-i minora punete in contact cu parintii ei chiar fara stirea ei si cerele ajutor spunindu-le adevarul. E cel mai bine si nu uita ca -i minora si foarte imatura din cite i-mi dau seama si instabila. Deci nu poti conta pe ea, eventual cere ajutor si sfat si la parintii tai. Tu esti major deci poti fi considerat responsabil pina face 18 ani ea. Gaseste un argument s-o duci acasa ca eu cred c-o inspaiminta ideea ca e in strainatate, ca te-ar putea pierde si e disperata si se simte pierduta. In starea asta ea vede totul in negru, nu rationeaza deloc si te trage si pe tine in jos.Eu nu cred ca puteti depasi situatia fara o mina de ajutor de la parinti.Gindestete cu calm si ia decizia buna pentru ca la virsta ta nu e nimic prea tirziu, nu facea greseli pe care dupa sa le platesti o viata, ar fi mare pacat.

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Cine nu intelege ca dragoste cu forta nu exista, ca nimeni nu este propietatea cuiva........are probleme psihice si se rezolva medical! Mai mult de o discutie sincera, civilizata nu ai ce face!

| onasis1961 a răspuns:

Acum sunteţi împreună sau e este-n România? Pare foarte mult a şantaji!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Mai duceti-va si pe la biserica! Nu se rezolva doar in pat. Spovediti-va! Ti-am dat o idee incearc-o!

| Ground_Under_1975 explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Nu inteleg la cine te referi, ca vad ca ai zis la plural " spovediti-va " deci sa inteleg ca as avea si eu vreo problema? sau ce? thinking, si ea zice ca, crede in Dumnezeu, da cand o intreb ce e dupa moarte, zice ca moarte, ce sa fie?!, aici e o problema la ea, nu stiu ce as putea face eu

| JulyStorm a răspuns:

Asta nu mai e relatie...
Nu iti trai viata cu frica in san... Daca vrea sa faca ceva, nimeni si nimic nu o va impiedica. Eu cred totusi ca s-ar putea sa fie un santaj.
Sfatuieste-o si tu sa mai iasa din casa cu fetele, cu prietenii, sa nu mai stea tot timpul sa se gandeasca la tine. Poate asa se mai relaxeaza si lasa aberatiile cu "ma omor fara tine".
Gandeste-te si la tine, invata sa nu mai pui tot la suflet. Tu nu esti responsabil pentru actiunile nimanui.

| TheBlackEmo a răspuns:

Rest In Pace

| fetelerebele a răspuns:

Pai mai e te iubeste nu te purta cu ea urat ea tine la tine fooorte mult! asa ca nu va des[artit incearca si u sa nu fii chiar pe dos k baftaa

| MegaChrysos a răspuns:

Poi: Sunteti tinereihappy De ce nu incerci sa ii explicihappy Dar nu la telefon / mess / facebook s/a/m/d happy Face too facehappy Poate intelegehappy Iar ea daca intr-adevar te iubeste asa cum zice, te va lasa in pacehappy Acum sa te intreb si eu ceva? 7 luni au fost degeaba, ha?!