| NoName2934 a întrebat:

Ajutati-ma.Deja nu mai inteleg nimic.Iubitul meu imi spune ca s-a saturat de cum ma comport, zice ca doar el iubeste in relatia asta si ca eu daca fac ceva fac foarte rar. Facem amandoi dar el nu observa asta. Poate am avut niste traume in copilarie care m-au facut sa ma atasez mai greu.dar el nu intelege chestia asta, el are o viata perfecta.Nu sunt rece cu el,de ceva timp m-am atasat foarte mult de el,il iubesc foarte mult,imi e foarte drag. La inceput am fost mai rece si el mi-a spus ca il deranjeaza asa ca am schimbat asta. Acum imi zice ca de jumatate de an(adica de cand suntem impreuna) tot zic ca schimb si nu am schimbat nimic. Eu vad o schimbare radicala la cum eram inainte si cum sunt acum. Ma face sa ma simt vinovata in toate si i-am zis ca pot sa repar chestia asta si sa il fac sa se simta mai iubit,dar nu,el nu ma crede si zice ca tot zic ca schimb si nu am facut nimic. L am intrebat de ce mai sta cu mine daca tot sunt atatea lucruri care nu ii convin si tot ce imi spune e ca el asteapta pana ma duc eu,si daca continuam eu o sa fac totul in relatie. poate nu o sa ma duc dar nu imi convine sa il vad intarit fata de mine si sa fac tot,i-am spus ca putem face amandoi egal dar tot nu intelege. Chiar nu stiu ce sa fac, relatia asta devine toxica si nu ma simt manipulata de el. De ce nu imi zice ca vrea sa se desparta de mine? Nu stiu ce sa fac, multe persoane imi spun ca nu ma merita si sa ma despart de el dar nu pot renunta. Stau de 2 zile sa primesc un raspuns si tot pe mine ma pune sa zic ce vreau. Vreau sa il fac sa se simta cum vrea dar nu am cum din moment ce vrea sa fac doar eu tot, nu pot.

5 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Mi se pare ca el cere prea multe și nu îți oferă nimic! Nu asa ar trebui sa fie o relație

| Marius22222222222 a răspuns:

Iubitu tau s-a plictisit

| NoName2934 explică (pentru Marius22222222222):

Si daca s-a plictisit de ce nu vrea sa se desparta de mine si sta in continuare

| Marius22222222222 a răspuns (pentru NoName2934):

Pai cine sa mai faca curat etc?

| sweetys a răspuns:

El doar incearca sa te manipuleze si sa te faca sa crezi ca tu esti de vina si ca el e omul perfect, chiar daca zici ca nu te simti manipulata el asta face, doar se joaca cu tine si vrea sa detina controlul. Incearca sa vezi mai realist ceea ce e intre voi. Asa am patit si eu cu fostul, se plangea ca sunt rece cu el, si am incercat sa ma apropii dar parca totul era fortat, instinctul imi spunea sa nu insist ca nu e de mine, dar am zis sa incerc, si la final s-a adeverit, nu era de mine. Cu actualul, totul decurge natural, nu ma simt presata sa ii arat cat îl iubesc si nici nu imi scoate ochii ca nu ii arat.