| RobertKilleur a întrebat:

Ajutati-ma! Mama mea s-a certat cu sora mea ca s-a dus la unu fara sa stie mama si acum amandoua plang si eu sunt singurul copil de 10 ani cu un caine.Ce pot face? Funda in pana mea!crying

Răspuns Câştigător
| Maaariiiiiaaaaa a răspuns:

Buna ♥! Incearca sa te duci si sa le iei pe amandoua in brate. sad Pupa-le pe frunte si strangele tare. sad Desi ai abia 10 ani o imbratisare face bine venita de la oricine indiferent de varsta :* Spune-i surorii tale sa se duca si sa ii spuna mamei tale ca nu a facut nimic rau la acel baiat si ca au fost mai multe persoane. Printre care si o prietena de a ei in care mama ta are incredere si sa o puna pe acea fata sa minta putin ca sa o ajute. sad Altceva chiar nu ai ce sa le faci sad

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

In pana ta? Mai bine nu te duce. Daca le trantesti si lor o asemenea perla le strici tot farmecul.Lasa-le,ca se linistesc ele singure.Ramai cu cainele.

| miolina a răspuns:

Linisteste-te langa prietenul tau caine. Sa ai curaj. Roag-o pe sora ta sa-si ceara scuze de la mama si sa-i promita ca ii va spune tot ce va face in viata ei.

| neutrino a răspuns:

Cu pana ta ai stricat tot articolul, fie el real sau nu. Pana sa ai, restul nu mai conteaza!

| Fatamuntilor a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate, Robert! E frumos din partea ta ca vrei a le impaci, dar lase-le pe ele sa se impace!

| VladGH a răspuns:

Va trece, dar va ramine o lectie. Invata sa nu te impotrivesti parintilor

| SebastianCMT a răspuns:

Impacale cumva...

| TequilaG a răspuns:

Incearca sa le impaci...

| Darius_Ionescu_1993 a răspuns:

Ia-ti cainele su du-te la ele cu urmatoarea sceneta:"Grivei uite cum plang 2 proaste" in felul asta ai parte de amuzament, doua fete lungi pentru vreo 3 secunde si maratonul de viteza prin casa! Ia incearca

| camytza a răspuns:

Incearca sa ii spui mamei tale ca sora ta a gresit si ca nu o s-o mai faca, iar surori tale spune-i sa-si ceara iertare si sa promita cu nu mai face asa ceva