| XyYx a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine cu cateva sfaturi va rog! Am 21 de ani locuiesc cu parintii si de 2 luni de zile am un iubit. Imi doresc si eu ca orice fata indragostita sa ies seara cu el, sa ne plimbam, sa stam de vorba... insa ai mei nu ma lasa, imi zic ca ne putem intalni si ziua nu trebuie sa ies noaptea, si imi zic tot timpul sa ii spun k astea nu sunt ore de iesit. Tin sa mentionez ca sunt o persoana foarte linisttita si cuminte, nu le-am facut niciodata probleme, am invatat destul de bine, intotdeauna i-am respectat si i-am ajutat in tot felul de treburi casnice si gospodaresti. Nu stiu ce sa mai fac, ajutati-ma va rog, ai mei sunt tare inapoiati in legatura cu iesitul seara... Vreau sa mai adaug faptul ca acum 2 ani de zile am avut un prieten cu care am stat un an, dupa care am suferit enorm (aveam voie sa ies mai tarziu cu el deoarece era vara, si atunci puteam veni si la 4 dimineata acasa, deci problema este iarna), iar acum cand intr-adevar mi-am gasit si eu baiatul care mi-l doresc si care ma merita nu sunt lasata sa ies. sadsad. Imi e teama de tata, e un tip mai dur, si daca se enerveaza si tipa la mine incep sa plang si sa sufar. Vreau si eu sa fiu o fata normala, sa ies cu prietenul meu, sa dorm cu el. vreau sa fie ai mei mai normali, nu cred ca mai exista parinti asa, sunt extrem de grijulii, le e frica ca poate patesc ceva, ca nu stiu ce si nu au nici un fel de motiv, deoarece dupa cum am mai spus, sunt foarte cuminte si pana la urma am si eu o varsta. Ajutati-ma va rog!sadsadsadsad sunt disperata

Răspuns Câştigător
| Parizzianu a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa fi mai rezervata, dupa doar doua luni sa dormi la el poate insemna prea mult, nu ii da prileju sa creada ca poate face orice din tine, ai rabdare si cum au spus si ceilalti asteapta sa se familiarizeze si parinti tai cu el, invita-l la tine acasa sa il poate cunoaste si ei, experienta lor nu se compara cu a ta, daca au incredere in el totul va fi bine intr-un sfarsit dar mai asteapta si cu prietena mea a fost la fel dar eu in schimb am linstito si am avut rabdare cu ea, niciodata sa nu te grabesti chiar si dupa o relatie de 2 ani poti descoperi lucruri care sa nu le accepti la partener asa ca ai tot timpu din lume mai bine virgina la 21de ani decat curva la 16. Respectati parintii doar ei iti vor cu adevarat binele si vor sa te stie in siguranta, ce ai zice daca te-ar lasa de izbeliste si ai avea o relatie care sa se termine dupa 4 luni cu tine suferind si cazand in depresii din cauza ca tu dupa 2 luni ai dormit la el si ti-a castigat increderea pentru a-si bate joc de tine? Incearca sa privesti lucrurile in ansamblu e bine sa ceri intotdeauna parerea altora de aia noi suntem aici! Mult succes si rabdare si mai multa!

31 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat