Probabil ca,stiindu-l cam golan,parintii lui i-au pus in vedere sa se tina departe de tine, sa nu-ti suceasca mintile, sa te lase in pace.Si se pare ca l-au convins, pentru ca el n-ar fi omul care sa-i asculte.Baut fiind ti-a declarat ce ar fi vrut, si-a luat greutatea de pe suflet si apoi si-a vazut de treaba lui.Parerea mea e ca te place, dar nimic serios.Nu-i mai vorbi, nu-l mai cauta, priveste-l doar ca pe o cunostinta.Nu degeaba au intervenit parintii in cazul tau, probabil au avut motive serioase.Fii fata cuminte si desteapta si gaseste un baiat potrivit pentru tine.Mult noroc!
Are ori pe altcineva, ori treburi importante. De obicei eu merg pe varianta 1 in cazurile astea. Nu incerca sa intelegi cazurile astea. Mai bine evita. Tu crezi ca o sa-l schimbi, ca tu esti deosebita pentru el. Dar daca nu e asa, risti sa plangi vreo 2 luni pentru ce o sa-ti faca
Oo Omul la bautura spune ADEVARUL cred ca ar trebui sa mai vb cu el o data si sa il intrebii daca e adevarat ce a zis si dupa sa ii zici si u daca aai avut aceleasi sentimente ca el
Bună, @MititiCa! Părerea mea este să-ți vezi de drumul tău, uită-l! Știu că nu e simplu dar la vârsta asta trebuie să ai alte priorități. Tu ești o adolescentă la locul ei de care indivizii la el profită. Vezi că se joacă cu tine! Evită-l și chiar roagă-i pe ai tăi să nu te mai ia la întâlniri unde să fie și el- știu că tentația este mare, dar alege să procedezi cum este cel mai bine pentru tine!