In legatura cu baiatul ala:ori si-a dat seama ca esti prea mica pentru el si a zis sa stea deoparte ori s-a gandit ca nu vrei sa fii cu el si poate s-a suparat.Eu zic sa stai numai cu fetele si cu prietenele tale de-o varsta cu tine si cand vei fi mai mare poti sa intri si intr-o grupa de baieti.Gandeste-te ca e periculos sa stai cu baieti de 18 19 ani.Cine stie ce se poate intampla.
Incerca sa fi mai deschisa si eu sunt mai timida, si ma integrez foarte greu intr-un grup, parerea mea este ca tu sa insuti, ai grija de grup sunt, studiaza comportamentul fiecaruia si atunci vei sesiza o parerea propie. Dar tineti parerea pentru tine, si lasa baietii inpace pentru ce ce e al tau e pus deoparte.
Uite cum faci
Tu ai scris mai sus ca un baiat ti-a dat nr. lui...eu una cred ca acel baiat de place
Ar trebuie sa incerci sa fi cu el,si in legatura cu baiatul acela,eu una zic ca te-a refuzat,sti,daca tu nu te simti bine cu prieteni aceia,poti sa nu mai stai cu ei, dar eu una iti zic din experiata ca ar fi bine sa inecrci sa vorbesti cu ei, pentru ca sunt prieteni cu baiatul care te place(cel care ti-a dat nr. lui de tel.), incerca, eu una stiu ca va merge, succes:*