| KellyVreaBomboane a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine va rog...imi place de un baiat din scoala si mereu cand trec pe langa el se uita la mine si chiar cand e in fata mea isi intoarce privirea... dar nu stiu ce sa ii zic ca sa ma imprietenesc cu el pentru ca el sigur nu o sa vb cu mine mai curand pentru ca niciodata nu l-am vazut vb cu o fata nici macar din cls lui si eu as avea curaj sa vb cu el dar sta mereu cu colegii aia ai lui care ma enerveaza si nu stiu ce sa fac ca sa ma imprietenesc cu elsadva rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| aniiledha a răspuns:

Pai fa rost de id-ul lui de YM iar apoi vb pe mess, si asa va imprietenitzi si cine stie poate o sa fie HAPPY END:Xhappy

6 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Probabil e genul timid, ar trebui sa vorbesti cu el pe facebook sau sa-i iei ID de mess, acolo sunt sigur ca a-ti vorbi mai lejer si poate s-ar simti si el mai bine tongue

| treipuncte a răspuns:

Fa rost de id lui! si vorbesti pe mess!

| purplestar9494 a răspuns:

Fa si tu o faza din asta mai teatrala big grinbig grin gen iti cad cartile langa el, te impiedici si te ti de el o pui pe o prietena de a ta sa te impinga "din greseala" in el si cu ocazia iti ceri scuze si intri in vorba cu el faci cunostinta etc daca vezi ca nici asa nu merge sfatul meu cauta pe altcineva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la el si sarutal cu foc! daca ii place te place!tongue

| dydydodox a răspuns:

1)ar trebui sa il saluti cand il vezi
2)fa rost de id-ul lui si vorbeste pe mess cu el
3)cand treci pe langa el cu vreo amica sau mai multe incepe sa razi mai tare in asa fel in cat sa ii atragi privirea spre tine
4)ai sa vezi ca functioneaza ca si la mine a functionat.Tot asa am patit si eu si acum sunt cu el de 3 luni:Xpwp. fundita?batting eyelashes

| ManuelaC a răspuns:

Incearca sa fi amabila cu el, sa ai o tinuta frumoasa niste blugi fara curea, tenesi astortat cu blugi si un tricou super > tinuta poate sa il impresioneze dar si chiar sa te bage in seama sau incerca sa te imprietenesti cu o fat de la el sin clasa si mai ales de cate ori te vede il zambesti si vorbesti frumos