| Yrynella a întrebat:

Ajutati-ma va rog, am un drac de mama vitrega, ma scuzati de expresie dar chiar asa si este, care mereu imi pune bete in roate, si n-o mai suport deci nma urit in viata mea asa de atre precum o urasc pe ea. ce pot sa fac in asemenea cazuri, cum pot sa o pun la punct tinind cont ca eu sint o fire mai timida, mao retrasa care las lucrurile asa cum sint. un sfat va rog. multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| quintron a răspuns:

Fii desteapta! indiferenta ucide! fii calma si calculata si nu lasa sa te provoace! tata-l tau te poate ajuta doar vb cu el

11 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Da' de ce nu ne spui în clar sau să ne exemplifici ce anume îţi face?
Poate dacă ne-ai explica mai pe îndelete, te-am şi putea ajuta.
Salut.

| Linda a răspuns:

Roaga-te pentru lucruri sa se imbunatateasca. Fa ce depinde de tine sa fii harnica in multe domenii. Spune-i frumoas cum ti-ai dori sa fie.

| tyana a răspuns:

Nu-ti mai consuma energia urand-o ci incearca sa fii mai apropiata de tatal tau.
Iti inteleg durerea, stiu ca voi copii aveti nevoie de dragoste si afectiune dar exista si persoane care nu pot oferi toate astea.
Daca incerci sa o pui la punct pe un ton taios probabil ca o vei provoca mult mai tare.Fii calma si incearca sa o eviti, gandeste-te ca e doar o perioada din viata ta, care va trece. Tatal tau insa trebuie sa afle nemultumirile tale.Sau bunicii, cineva apropiat tie care iti cunoaste situatia si stie sa iti dea cele mai bune sfaturi.

| aniiledha a răspuns:

Ai putea sa vorbesti cu tatal tau si sa-i spui ce te deranjeazahappy el te poate ajutahappy te iubeste mai mult ca pe acea femeie pentru ca esti fata luiwinking de va intelegehappy

| NattyMadda a răspuns:

Pai... e ft trist! eu sunt la fel.mama mea nu ma mai lasa sa vb cu tata din cauza mamei vitrege care ii spune mamei ca eu vreau sa ii distrug familia. Ca ma bag intre ea si tatastraight facesad!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca si discuti cu ea, si daca nu, du-te si vorbeste cu tatal tau; ca sti el cum sa o puna la punct

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se pune problema ca e rea sau ca e drac.Singura problema este ca nu o poti accepta din cauza ca, probabil, iti arata indatoririle pe care le ai pe cind tu nu-ti vezi decit drepturile. E greu s-o recunosti pentru ca de toata neintelegerea asta te faci vinovata numai tu pentru ca nu iti convine.Deduc asta din felul cum ai expus problema;"imi baga bete-n roate"da de inteles ca tu "vrei"totusi ceva care, din pacate, nu corespunde cu ceea ce vor ei amindoi pentru ca, daca ar fi fost ceva rezonabil ai fi apelat in mod sigur la taticu dar se pare ca nici lui nu-i prea priesc actiunile tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca era mama ta adevarata tot asa o urai.fiindca nu iti dadea voie sa faci ce vor muschii tai.nici eu nu ti-as da voie. da dracul de taicatu ce zice? banuiesc, devreme ce sunt impreuna sunt draci amandoi? iar tu? ce esti? ca ingeras nu prea ai cum, devreme ce urasti?

| Yrynella explică:

Sunt dipserata :s

| Yrynella explică:

Eu am acum 16 ani si mama mea a murit acum 8 ani;( iaar dupa 5 ani tata a adus-o pe asta. of si cind ma gindesc cind a adus-o plingeam zi si noapte. acum asta i-a facut tattei si un copil adica e "sora mea", dar nu stiu daca o voi putea iubi vreodata. si inca ceva lumea de prin mahala zice ca cica iar fi facut farmece ceva, ca ar fi fost pe la babe, ca s-o ia. si e pe cit se poate de posibil, nu ma indoiesc de faptul acesta, dupa cite s-au intimplat, tatal meu e destul de invirsta, are 50 ani acum iar ea 36, si n-am mai fost casatorita pina acum. ( n-o lua nimeni de buna ce era). iar eu sint o fire timidaa dupa cum am mai spus si de fiecare data cind imi zice ceva eu ma las, si las, si las de la mine, dar nu e bine pentru ca tin tottul in mine, si imi distrug de la o virsta frageda sistemul nervos, si mi-e frica nu stiu ce se poate intimpla la ziua de miine, asta e invidioasa si ma uraste la cel mai inalt grad cred. nici eu n-o prea iubesc dupa cite mi-a zis si mi-a facut. e mult, foarte mult de povestit...

| lauracatrinar a răspuns:

Ai o mama vitrega? Din ce motive? Unde e mama ta adevarata? Nu stiu ce varsta ai sa-ti pot da cateva sfaturi... daca tatal tau o place si o iubeste mult, nu pre ai ce face.Depinde si de comportamentul tau, daca tu te comporti urat, ti-ai facutun dusman pe viata. Femeile stiu atat de bine sa joace in favoarea lor...