Incearca sa prinzi curaj mai ales ca, din cate am observat nu este un baiat derbedeu. Cand stai prin preajma lui, fa-i multe complimente, baga-te in seama cu el si pune in discutie orice fel de subiect, intreaba-l chiar si de niste miscari, daca mai stie si altele, tot felul. Sunt prea multe exemple. Tu trebuie sa te gandesti bine. Elimina rusinea din corpul tau pentru ca oricum nu iti prieste la nimic. Fii cat mai comunicativa, adorabila si lingusitoare si zambeste-i cat mai des.
Relaxeazate fata! Pai el te place pentru ceea ce esti (cu tot cu rusinea ta) nu pentru ceea ce vrei tu sa devii! Relatia e doar de cateva zile asa ca ai tot timpul sa va cunoasteti mai bine. Insa ai grija fructul oprit este cel mai ravnit!
Asa era si prietena mea, dar intr-o zi m-a dus intr-un loc putin ciudat si am stat doar noi 2 timp de 9 ore si am vb si am tot vb pana cand ne-am cunoscut mai bine si acum totul este perfect si chiar se observa ca ne iubim reciproc la fel de mult. Sfatul meu este sa petreceti mult timp doar voi 2 departe de restul si sa va cunoasteti mai bine. Iti urez multa bafta
Buna! Cu siguranta problema ta e ca iti e frica sa nu gresesti ceva si sa te faci de ras (nu numai in fata lui dar si a celorlalte concurente)asa ca de fiecare data incearca sa gasiti un subiect care sa va intereseze pe amandoi (ex: balul)
daca nu veti vorbi, vor aparea probleme si e pacat sa pierzi un baiat care te place pentru cea ce esti nu doar ca sa se culce cu tine. Incerca sa treci peste rusinea asta. mult noroc :*