anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati.ma va rog. Iubitul prietenei mele cele mai bune este nebun dupa mine si imi tot face avansuri. Prietena mea a cam prins ura pe mine din cauza asta... Ce sa fac? Cum sa ii spun ca eu nu am nimic cu el? Cum sa o fac sa nu mai fie suparata pe mine? Cum sa il fac pe el sa ma lase in pace? Help :-s

Răspuns Câştigător
| DeeVee a răspuns:

Probabil el s-a combinat cu ea doar ca sa ajunga la tine!
Ei ii poti explica chestia asta, adaugand si fraza : " daca esti cea mai buna prietena a mea m'ai crede fara sa te indoiesti de mine "
Daca e de mult cu ea inseamna ca s-a indragostit de tine pe parcurs.
Poate ar fi bine ca pentru un timp sa nu mai dai ochii cu el... "ochii care nu se vad se uita "! Bineinteles nu inainte de al lamuri ca pentru tine conteaza mai mult prietenia ta cu fata respectiva decat o relatie cu el.

Baby.ShiNe

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Prinde bine o discutie serioasa in trei - tu, prietena si prietenul ei - in care sa le explici clar si ferm cum sta treaba. Si nu astepta mult pentru aceasta, cu cat trece timpul situatia se inrautateste. Succes!

| Anca a răspuns:

Nu stiu cati ani aveti, dar am patit o situatie identica cand aveam vreo 16 ani!
Prietena mea cea mai buna, placea un tip! Tipul ma placea pe mine laughing Dar eu il refuzam constant.
La un mom dat sºa combinat cu ea si a inceput sa o puna sa ma cheme in oras cu ei, ba ca mai aduce el un prieten etc laughing
Eram odata la o terasa cand, mergand la baie, dupa 1 min a venit dupa mine. laughing
Prietenul lui cel mai bun, a luatºo pe ea si au venit dupa noi. Fix in mom acela eu il dadeam jos pe ala de pe mine, care incerca sa ma sarute.
A fost un fel de film cu prosti!
Tin minte ca ea s-a suparat atunci pe mine, dar a doua zi iºam explicat tot. I-a dat imediat papucii. El a recunoscut ca iesea cu ea doar sa fie in preajma mea.
Noi am ramas cele mai bune prietene si acum avem 8 ani de prietenie stransa happy
Radem de nu mai putem cand ne aducem aminte de situatia aia!

Eu zic asa : Respectivul nu vrea nimic serios de la nici una. De ea se foloseste, cu tine s-ar distra, pentru ca posibil esti mai apropiata de ceea ce cauta el : FIZIC!
Explica-i ei cum sta treaba, si lasaºi un timp deoparte. Se va convinge ea singura daca vrea. Daca nu, inseamna ca-i fraiera happy

| Dizzydizz a răspuns:

Zii clar ca nu vr sa ai nicio tangenta cu el si evita loqrile unde e si ell... vb si cu pr ta.

| swet girl 22 a răspuns:

Exact in situatia asta is si eu.prietenul prietenei mele e plecat in anglia si mai vb cu mine pe mess iar prietena mea crede ca am ceva cu el dar am reusit s-o conving ca nu-i asa.asa fa si tu zii ca nai putea sai faci asta deoarece e prietena ta cea mai buna si nu-i etic si moral nu?

| RUMBURAK a răspuns:

Discutati in trei.asa s-a nascut problema asa se rezolva.bafta

| smaranditza a răspuns:

Pur si simplu i spui lui, direct si fara ocolisuri sa te lase in pace pentru ca nu te intereseaza; ar mai fi o varianta, aceea ca sa fie de fata si prietena ta la aceasta "declaratie"; daca vrei intr-adear sa a pastrezi prietenia, trebuie, zic eu, sa actionezi repede si cat se poate de serios; aici nu incap "cosmetice verbale", ca sa ma exprim elegant
oricum, alegerea celei mai potrivite variante iti apartine, tu i cunosti cel mai bine pe amandoi!
succes